24.6 C
Bistrița
luni, iunie 21, 2021

FOTO: Ce-ai făcut, Dorele?!? Lămpile care ar trebui să lumineze Bulevardul Republicii scot stâlpii din pământ!

Un sistem de iluminat genial, care să nu încurce și să ofere vizibilitate CA ZIUA – așa era lăudat noul tip de iluminat public care va face LUMINĂ pe Republicii. Baiul este că a fost angajat pentru asta… Dorel. Lămpile care atârnă pe firele suspendate trag stâlpii afară din pământ…!

Ca la noi, la nimeni!

Iluminatul public pe Bulevardul Republicii a fost, dintotdeauna, extrem de slab!

Fosta administrație a orașului a promis însă că va face lumină – CA ZIUA! Un sistem nou de iluminat, cu stâlpi de-o parte și de alta a carosabilului, iar pe firele suspendate între stâlpii paraleli, lămpi ce vor lumina fiecare bandă de mers, oferind o super-vizibilitate.

Totodată, de la stâlpi se vor întinde niște brațe ce vor ajunge deasupra mijlocului trotuarului, luminându-l integral.

S-au făcut săpături, s-a „mușcat” din parcări, etc. Cu toate acestea, șoferii, în special, așteptau cu sufletul la gură noua iluminare a Bulevardului.

S-au amplasat și lămpile, săptămâna trecută. Dar în loc să se bucure de lumină, bistrițenii au aflat cu stupoare că responsabilul cu lucrările a fost… Dorel!

Lămpile suspendate dau bătăi de cap stâlpilor de care sunt prinse firele. Mai exact, acestea scot stâlpii din pământ, înclinându-i spre partea carosabilă!

Iar imaginile par că strigă și ele: Ce-ai făcut, Dorele?!?

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...