14.8 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 26, 2025

FOTO: Ce n-avea Bistrița și acum are? O pensiune cochetă, cu restaurant și terasă elegantă, în inima orașului

O pensiune cochetă, de câteva camere, cu un mic restaurant unde Chef Bazil le pregătește turiștilor micul dejun sau celor care vor la amiază un prânz rafinat, s-a deschis chiar în inima orașului, la două minute de Centrul Vechi, în vecinătatea Muzeului Județean. Este vorba de Pensiunea și Restaurantul NOBLIGE, locul unde dacă ajungi să te cazezi ai și parcarea asigurată, în curtea pensiunii.

Pe strada Tudor Vladimirescu din Bistrița, la nr. 4, și-a deschis porțile oaspeților, de puțin timp, Pensiunea și Restaurantul Noblige. Un loc pe care-l puteți recomanda oricui ajunge în Bistrița și are nevoie de o cazare în condiții excelente, în camere și apartamente amenajate cu mult bun gust, unde se poate servi dimineața și micul dejun.

La etaj, patru camere spațioase pot găzdui oricând turiști cu pretenții, iar în mansardă sunt două apartamente de lux, pentru cei care vor maximum de confort. Micuța și cocheta pensiune a fost amenajată cu mult bun gust, în stil franțuzesc, elegant, cu marmură, covoare groase, în care te afunzi, și tablouri care te urmăresc peste tot.

La parter este un mic și cochet restaurant, în care decorul îl fac tablourile lui Miron Duca, Ștefan Pelmuș și Marinela Mantescu, alături de o colecție de lămpi din sticlă și porțelan sau ceasuri care măsoară timpul de peste 100 de ani. Cei cazați pot servi aici masa, micul dejun fiind inclus în prețul cazării. În bucătărie este șef chiar Chef Bazil, cunoscut bistrițenilor pentru talentul și rafinamentul bucatelor preparate.

Restaurantul și terasa la fel de elegantă și discretă sunt deschise oricui vrea să ia prânzul sau cina în oraș, ori să savureze un vin bun, la o poveste de seară, cu prietenii. Evident, locul este potrivit pentru mici petreceri sau evenimente de familie. Meniul este unul inspirat din bucătăria internațională și fie că vreți un aperitiv fin, paste sau o vită bună, toate sunt gătite și servite impecabil. Prețurile sunt și ele absolut decente, într-un echilibru perfect calitate/preț. Vinuri, inclusiv locale, dar și ale celor mai renumite crame din țară puteți asorta la mâncărurile preferate, iar desertul casei este supriza dulce care vă așteaptă în fiecare zi să o descoperiți.

Restaurantul și terasa de vară NOBLIGE sunt deschise zilnic, între orele 09.00-23.00, pe str. Tudor Vladimirescu, nr. 4, din Bistrița. Mai multe imagini și detalii despre pensiune găsiți accesând pagina www.noblige.ro. Rezervări pentru cazare și restaurant puteți face oricând la numerele de tel. 0741251251 sau 0744702565. Iar cu un Like dat paginii de Facebook Noblige vă asigurați că nu ratați nicio ofertă, inclusiv evenimentele culinare sau cu degustări de vin care vor avea loc aici.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Restaurantul Arena by Casa EMA angajează bucătar, STEWO Năsăud caută asistent manager și inginer calitate

Restaurant Arena by Casa EMA caută bucătar și ajutr de bucătar! Noi locuri de muncă sunt disponibile la STEWO Năsăud, unde este nevoie de magazioner, inginer Calitate și asistent manager. Se fac angajări și la ROMBAT, AMICII Building sau Ideal Print. Oferta completă, mai jos:

Škoda Elroq vine direct la tine: Test Drive la ușa ta, acum în Bistrița!

Bistrițenii au acum ocazia să descopere cel mai nou model electric din familia Škoda – Elroq – într-un mod complet diferit și extrem de comod: direct la ușa lor! Cu inițiativa „Test Drive la ușa ta”, MATEROM AUTOMOTIVE – Dealer & Service Autorizat Škoda, aduce viitorul mobilității acolo unde te afli, fie că ești acasă, la birou sau în oraș.

Se fac angajări la Crama Jelna, Rombat și Fan Courier: Noi locuri de muncă, în Bistrița

Crama JELNA angajează barman, ajutor barman, bucătar și maseur! ROMBAT caută operatori producție. NOI locuri de muncă în Bistrița, la SAN DECO Bistrița-Năsăud,  DIVANI & SOFA, AMICII Building și Ideal Print. Oferta completă, mai jos: