15.7 C
Bistrița
joi, iunie 13, 2024

FOTO: Coliziune frontală între un microbuz și un autoturism

Un accident rutier a avut loc în această dimineață, pe drumul care duce spre Sigmir. Un microbuz și un autoturism au colizionat. Din fericire, au fost doar pagube materiale.

Un echipaj B2 al SAJ BN, unul al ISU BN și poliția au intervenit în această dimineță la un accident rutier produs pe drumul ce duce spre Sigmir.

Un microbuz și un autoturism au colizionat.

Din fericire, niciunul dintre șoferi nu a fost rănit, accidentul soldându-se doar cu pagube materiale.

Circulația în zonă a fost blocată.

”La locul accidentului au fost găsite 3 victime conștiente, stabile hemodinamic și respirator, cooperante. Un bărbat de 59 ani cu escoriatii minore, un alt bărbat de 38 ani cu traumatism cranian minor și escoriatii la nivelul feței și o femeie în vârstă de 47 ani cu traumatism de piramida nazala, epistaxis și contuzie buza superioara. Li s-a acordat primul ajutor la locul accidentului și ulterior, toate victimele au refuzat transportul la spital” a declarat Ciprian Păcurar din cadrul SAJ BN.

”În această dimineață, polițiștii Biroului Rutier Bistrița au intervenit ca urmarea producerii unui rutier pe drumul județean 151, între Bistrița și Sigmir. Conform primelor date, un bărbat de 57 de ani, din Sângeorz-Băi, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Bistrița spre Sigmir, a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula din sens opus, condus de o femeie de 47 de ani, din Bistrița. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătoarei auto și a unui pasager din autoturismul condus de bărbatul din Sângeroz-Băi. Rezultatele testării cu aparatul etilotest au fost negative în ambele cazuri, iar cercetările continuă de către Poliția Municipiului Bistrița. Traficul a fost blocat pentru aproximativ 20 de minute„ transmit reprezentanții IPJ BN.

FOTO- SAJ BN & IPJ BN

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: