13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

FOTO: Copii mici, cu inimi mari, la Grădinița „Căsuța cu Povești” din Bistrița

Se spune că lucrurile făcute din suflet nu costă bani! Au demonstrat-o din plin cadrele didactice, părinții și copiii Grădiniței „Căsuța cu Povești” din Bistrița. Alături de „Clubul Femeilor solidare” din Năsăud, au pregătit zeci de cadouri.

 

Cadrele didactice de la Grădinița „Căsuța cu Povești” Bistrița, coordonată de directoarea Rodica Brănișteanu, împreună cu părinții și copiii, au ales să dăruiască zâmbete și bucurie. Au adunat și pregătit o mulțime prin multe cadouri, conștienți că uneori, cel mai simplu gest de bunătate poate fi cel mai important.

Zilele trecute am demarat o acțiune de voluntariat numită Copii mici, cu inimi mari. Am derulat-o în colaborare cu Clubul femeilor solidare din Năsăud. Am ales împreună cu părinții și preșcolarii să dăruim cadouri din suflet pentru copiii din familii nevoiașe. Și pentru copiii de la Casa Sf. Iosif, din Odorheiu Secuiesc”, au explicat educatoarele grădiniței.

Ca să facem ceva special trebuie să credem că e special! Și bazați pe această sintagmă am ales să ne unim și să aducem bucurie în jurul nostru.

Am ales să transmitem preșcolarilor ideea de a arăta bunătate și dragoste celui din jurul nostru. Chiar și printr-un gest mărunt! Sper că am reușit! Așteptăm cu nerăbdare acum să ajungă cadourile la fiecare dintre ei, în pragul Crăciunului! Mulțumim tuturor părinților!”, au mai transmis cadrele didactice de la „Căsuța cu Povești”.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.