12.5 C
Bistrița
vineri, mai 27, 2022

FOTO: Copii mici, cu inimi mari, la Grădinița „Căsuța cu Povești” din Bistrița

Se spune că lucrurile făcute din suflet nu costă bani! Au demonstrat-o din plin cadrele didactice, părinții și copiii Grădiniței „Căsuța cu Povești” din Bistrița. Alături de „Clubul Femeilor solidare” din Năsăud, au pregătit zeci de cadouri.

 

Cadrele didactice de la Grădinița „Căsuța cu Povești” Bistrița, coordonată de directoarea Rodica Brănișteanu, împreună cu părinții și copiii, au ales să dăruiască zâmbete și bucurie. Au adunat și pregătit o mulțime prin multe cadouri, conștienți că uneori, cel mai simplu gest de bunătate poate fi cel mai important.

Zilele trecute am demarat o acțiune de voluntariat numită Copii mici, cu inimi mari. Am derulat-o în colaborare cu Clubul femeilor solidare din Năsăud. Am ales împreună cu părinții și preșcolarii să dăruim cadouri din suflet pentru copiii din familii nevoiașe. Și pentru copiii de la Casa Sf. Iosif, din Odorheiu Secuiesc”, au explicat educatoarele grădiniței.

Ca să facem ceva special trebuie să credem că e special! Și bazați pe această sintagmă am ales să ne unim și să aducem bucurie în jurul nostru.

Am ales să transmitem preșcolarilor ideea de a arăta bunătate și dragoste celui din jurul nostru. Chiar și printr-un gest mărunt! Sper că am reușit! Așteptăm cu nerăbdare acum să ajungă cadourile la fiecare dintre ei, în pragul Crăciunului! Mulțumim tuturor părinților!”, au mai transmis cadrele didactice de la „Căsuța cu Povești”.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...