1.3 C
Bistrița
luni, decembrie 6, 2021

FOTO: Copii mici, cu inimi mari, la Grădinița „Căsuța cu Povești” din Bistrița

Se spune că lucrurile făcute din suflet nu costă bani! Au demonstrat-o din plin cadrele didactice, părinții și copiii Grădiniței „Căsuța cu Povești” din Bistrița. Alături de „Clubul Femeilor solidare” din Năsăud, au pregătit zeci de cadouri.

 

Cadrele didactice de la Grădinița „Căsuța cu Povești” Bistrița, coordonată de directoarea Rodica Brănișteanu, împreună cu părinții și copiii, au ales să dăruiască zâmbete și bucurie. Au adunat și pregătit o mulțime prin multe cadouri, conștienți că uneori, cel mai simplu gest de bunătate poate fi cel mai important.

Zilele trecute am demarat o acțiune de voluntariat numită Copii mici, cu inimi mari. Am derulat-o în colaborare cu Clubul femeilor solidare din Năsăud. Am ales împreună cu părinții și preșcolarii să dăruim cadouri din suflet pentru copiii din familii nevoiașe. Și pentru copiii de la Casa Sf. Iosif, din Odorheiu Secuiesc”, au explicat educatoarele grădiniței.

Ca să facem ceva special trebuie să credem că e special! Și bazați pe această sintagmă am ales să ne unim și să aducem bucurie în jurul nostru.

Am ales să transmitem preșcolarilor ideea de a arăta bunătate și dragoste celui din jurul nostru. Chiar și printr-un gest mărunt! Sper că am reușit! Așteptăm cu nerăbdare acum să ajungă cadourile la fiecare dintre ei, în pragul Crăciunului! Mulțumim tuturor părinților!”, au mai transmis cadrele didactice de la „Căsuța cu Povești”.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...

Euforia Floral Boutique a pregătit ornamentele de Crăciun! Din brad natural, care aduce miros de sărbătoare în casă

Îți dorești un brad unic, o coroniță-n ușă sau pe mijlocul mesei, care să transmită căldură...