1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

FOTO: Dacă în ultimii 7 ani n-ai petrecut cu prietenii o seară la Taverna Dogarilor nu știi ce-ai ratat!

Să ai Taverna Dogarilor de 7 ani în oraș și să nu fi petrecut o seară alături de prieteni aici vara, sub vie, sau iarna, în fața șemineului, atunci, în mod clar, nu știi cât de frumoasă poate fi viața în orășelul ăsta mic și frumos! Dacă îți place mâncarea bună și cauți gusturi și savori unice, cum nu găsești oriunde, un vin bun, poezia sau să cânți și să dansezi după pofta inimii, ar fi trebuit deja să fi trecut măcar o dată pe la Taverna Dogarilor! Dacă nu ai făcut-o, mai ai timp…

Iar dacă ai trecut, sigur ai revenit. E un loc unde-ți dorești să revii. Să petreci. Să bei vinul bun și rece sub vie. Să iei prânzul sau cina. Să mănânci lava cake-ul lor delicios, cu numele Venus, făcut în memoria bucătăresei care a adus rețeta lui unică aici… Taverna Dogarilor e un loc de poveste. De 7 ani.

Honoria Rațiu și-a pus acum 7 ani toate visele și speranțele în acest loc, pe care l-a făcut după sufletul și gusturile ei în bucătărie. E greu de mulțumit și de asta ei îi e ușor să-și mulțumească clienții. Nu se abate de la rețetele sale și mereu inventează și reinventează bucătăria, își surprinde oaspeții cu rețete noi. Și, important, nu schimbă gusturile care i-au cucerit de-a lungul timpului pe clienți! Coastele la cuptor au același gust ca întotdeauna, supa cremă de hribi are o rețetă care aduce clienții înapoi de la sute de kilometri distanță, iar salata de brânzeturi cu ciuperci de pădure se cere insistent de ani de zile tocmai pentru că nu o vei mai găsi niciunde în combinația perfectă de la Taverna Dogarilor.

Despre meniul zilei, servit în fiecare săptămână, de luni și până vineri, nu vă zicem decât că e atât de bun că dacă îl vreți trebuie să vă hotărâți repede, imediat după mic dejun, altfel nu mai aveți nicio șansă să-l prindeți după ora 14:00.

Dacă nu ați fost niciodată la o petrecere de joi sau vineri seara e cazul să dați un Like paginii lor de Facebook – Taverna Dogarilor – și să vedeți când are loc următoarea. Se fac seri în care poezia se îmbină perfect cu muzica folk, seri de karaoke, petreceri în ton cu sărbătorile momentului, iar dacă iubiți muzica grecească și v-ar încânta ideea să auziți un grec cântând-o live, să urmăriți când revine la Bistrița, la Taverna Dogarilor, Nicholas Sotiriss.

Se dansează, se cântă cu poftă, se bea vin și se leagă prietenii frumoase la Taverna Dogarilor!

Iar totul pentru că viața poate fi trăită și la Bistrița frumos, fără încrâncenare…

La mulți ani, Taverna Dogarilor! Și mulțumim pentru cei șapte ani de poveste alături de voi!

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...