12.8 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

FOTO: Final de campanie electorală PNL la Bistrița!

Campania electorală a PNL a atins punctul culminant. La finalul perioadei de promovare a partidului și a candidaților, astăzi liberalii au organizat un miting pentru alegerile europarlamentare. A fost prezent și capul de listă, Rareș Bogdan.

Campania electorală a Partidului Național Liberal a ajuns la final. Liberalii bistrițeni au organizat în această seară un miting pe platoul din fața Palatului Culturii. De la întâlnirea cu bistrițenii nu au lipsit președintele PNL Bistrița-Năsăud – Ioan Turc și secretarul general al PNL, Robert Sighiartău. De la acest miting nu putea lipsi capul de listă pentru alegerile europarlamentare, fostul jurnalist Rareș Bogdan. Alături de aceștia au fost și primarul Aradului – Gheorghe Falcă și președintele Consiliului Județean Suceava – Gheorghe Flutur, dar și întreaga echipă de campanie din județul nostru.

Deși vremea nu a fost de partea liberalilor, câteva sute de susținători PNL au fost prezenți la manifestare, cu umbrelele deschise.

Ioan Turc – președintele PNL Bistrița-Năsăud, a declarat în fața celor prezenți că Astăzi, aici, PNL încheie o campanie electorală, credem noi, reușită și o încheie alături de bistrițeni. (…) Dorim să trăim într-o Românie curată, condusă de oameni integri, votăm PNL și spunem DA la referendum! Ce am făcut? Lucruri bune în Parlamentul European!”.

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a făcut și el o declarație politică, la finalul căreia i-a îndemnat pe bistrițeni să meargă dumincă la vot.

Sunt aici cu soția și copiii și vă spun că vreau să trăiesc în România și să-mi cresc aici copiii. În 26 mai vom scrie istorie. În 26 mai, vom fi în primul rând. Singurul partid care poate învinge PSD este PNL. Doamne ajută! Cu Dumnezeu înainte! Victorie în 26 mai!”, a spus Robert Sighiartău.

Personajul care a acaparat atenția celor prezenți a fost numărul unu de pe lista candidaților PNL pentru Bruxelles – Rareș Bogdan. La fel ca toți cei care au vorbit înaintea lui, acesta a făcut câteva declarații cu caracter politic, cerându-le bistrițenilor să iasă la vot.

Duminică seara, la ora 21:00, veți face parte din oastea învingătorilor. Vom solicita încă de duminică seara ca PSD și ALDE să părăsească de îndată Palatul Victoria. Românii patrioți au fost umiliți, sfidați, de Dragnea, Codrin Ștefănescu, Mitralieră, Carmen Dan, Dăncilă, de cei care, de doi ani și jumătate, nu sunt preocupați decât de drepturile infractorilor și nu de viața oamenilor cinstiți. (…) Duminică trebuie să fiți conștienți că, dacă nu vom vota în număr mare PNL și socialiștii lui Dragea vor avea un scor mai mare decât al nostru, vor veni vremuri grele: vor încerca să-l suspende pe președintele nostru, vor da ordonanța cu amnistierea. Dumneavoastră puteți să îi opriți! În democrație, hoții stau la pușcărie! România s-a trezit. Aveți încredere! Nu uitați să iubiți România în fiecare zi. Duminică eliberăm România. Nu vă fie frică, Liviu Dragnea pică!”, a spus Rareș Bogdan.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...