6.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

FOTO: În Subcetate și Viișoara, ca în Haiti!

Ioan Turc a fost în cartierele Viișoara și Subcetate. Acesta spune că nivelul cartierelor Bistriței este același cu cel din Haiti, Sierra Leone sau Burundi.

Ioan Turc compară cartierele municipiului Bistrița cu cele mai sărace țări din lume. Motivul principal, crede acesta, e faptul că Bistrița e administrată de zece ani de PSD.

„În anul 2006 am solicitat Consiliului Local achiziționarea unui teren pentru construirea de locuințe sociale cu preponderență pentru chiriaşii din centrul istoric. Proiectul propus viza rezolvarea problemei locative a unui mare număr de oameni care se înghesuiau în case de patrimoniu şi reabilitarea zonei istorice a oraşului aşa cum s-a întâmplat la Sibiu, iar mai târziu la Cluj, Timişoara sau Alba-Iulia. Am identificat terenul, am coordonat comisia mandatată să-l achiziționeze şi am pornit studiile tehnice în vederea investiției. Ce a făcut PSD cu acest proiect se vede. Oamenii înoată în noroi, copii se joacă prin gunoaie, iar iluminatul public lipseşte cu desăvârşire, ca în cel mai negru ev mediu. Somez public administrația PSD, care toacă de ani de zile banii bistrițenilor pe tot felul de prostii, să remedieze de urgenţă această situație ruşinoasă. Cât despre restaurarea zonei istorice, este clar că PSD nu este în stare să facă nimic bun”, a declarat Ioan Turc.

Liberalul spune că a discutat cu oamenii de acolo și au fost cazuri în care copiii au fost scoși afară din clasă pentru a-și curăța pantofii, plini de noroi strâns în drumul lor prin cartiere.

FOTO: Ioan Turc

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...