-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

FOTO – Incendiu violent la Dorolea: Ard două case și o anexă

Pompierii, ajutați de voluntarii din două localități, se luptă cu flăcările ce au cuprins două case și o anexă. Incendiul are loc în Dorolea.

Pompierii au fost solicitați în această dimineață să intervină la un incendiu. Se anunțase o casă cuprinsă de flăcări.

Când au ajuns a locul indicat, au văzut că focul se manifestă la două case și o anexă.

Pentru lichidarea incendiului intervin și cei de la SVSU Livezile, cu două autospeciale, de la Livezile și Dorolea.

UPDATE:

„Intervenția a durat aproximativ o oră și jumătate și a fost foarte dificilă, deoarece în zonă, casele sunt amplasate foarte aproape una de cealaltă și exista riscul propagării și la acestea. Din fericire nu au fost înregistrate victime. Pompierii au reușit salvarea a doi iepuri, au extras trei butelii de oxigen goale, o butelie de gaz și mobilier. În incendiu au ars: 40 de iepuri, anexa în totalitate, grajd în totalitate, cherestea, un autoturism în totalitate. La prima casă au fost afectate acoperișul și un perete, la cea de-a doua casă a fost afectat acoperișul. Suprafața totală afectată în incendiu este de aproximativ 300 mp.”, au explicat reprezentanții ISU BN.

FOTO ISU BN

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.