16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

FOTO: Îngerii din lumea apelor vă lansează o provocare!

Schimbarea începe cu tine, începe cu noi”, susțin Îngerii din lumea apelor. Sunt elevi în clasa a X a G, la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” din Bistrița. Sunt coordonați de profesoara Anca Todoran iar acum vă cer ajutorul într-un proiect pe care vor neapărat să-l ducă la bun sfârșit:

Orgnizația Apelor Unite ale României a înființat un concurs intitulat „Prietenii apelor”.

Competiția are ca obiectiv crearea de conținut digital original – capabil să prezinte creativ viziunea elevilor despre importanța apei.

În competiție s-au înscris și elevii unei clase de la Colegiul „Andrei Mureșanu”. Sunt reuniți sub impresionantul nume Îngerii din lumea apelor.

Ei au avut de propus online un conținut digital creativ. 

Concursul este public și se desfășoară într-o singură sesiune de înscrieri.

Materialele înscrise trebuie să răspundă la tema competiției, respectiv să ofere răspunsuri la întrebarea „Ce părere ai despre apă?

Competiția presupune, de asemenea, o strânsă colaborare între elevii unei clase de liceu, sub coordonarea unui profesor, în vederea prezentării către publicului larg a viziunii proprii despre ape.

Postările vor putea fi votate de publicul larg prin like la postare, între 26 octombrie și 15 noiembrie 2020.

Pe 15 noiembrie se anunță echipele câștigătoare (top 3 postări ca număr de like-uri). Participanții au posibilitatea de a-și invita prietenii să le voteze materialele înscrise si de a le distribui pe stories, pe instagram. 

Intrati pe instagram la @apeleunitealeromaniei și căutați postarea intitulată „Îngerii din lumea apelor”. Dați apoi un like la postare, pentru a ne ajuta să implementăm în România o campanie de salvare a apelor”, ne roagă elevii de la Colegiul „Andrei Mureșanu”.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.