8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 25, 2021

FOTO: Insuportabil, în Pădurea Schullerwald…!

Bistrițenii care vor să-și petreacă timpul în aer liber, în pădurea Schullerwald sunt nevoiți să se înarmeze cu multă răbdare. Și să facă față unui aspect greu de suportat. „Duhoarea este insuportabilă… Se simte de departe…!”

Un cititor Bistrițeanul.ro ne-a contactat – îngrozit și dezamăgit de mirosul care plutește în atmosferă – într-o zonă care ar trebui să exceleze la capitolul aer curat.

Din nefericire, lucrurile nu se prezintă așa. În pădurea Schullewald, acolo unde bistrițeanul obișnuia să iasă la alergare, miroase îngrozitor.

Acestea sunt WC-urile care au schimbat aerul de pădure în Schullerwald! Nu se mai poate alerga pe acolo de duhoare! Acum si simte mirosul de la distanță…!”, ne-a transmis bistrițeanul. 

Pentru că îi pasă de comunitatea în care trăiește, și, mai ales, pentru că este un mare iubitor al pădurii Schullerwald, bistrițeanul vine cu o propunere. „Să se desființeze focarele astea de infecție! chiar nu sunt necesare! Mie mi se pare că este suficient grupul social de la intrarea în Schullerwald…”, concluzionează cetățeanul.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Alege ochelari de calitate pentru confortul și siguranța ochilor

Ochelari de vedere sau ochelari de soare, cu tratamente antireflecție sau fără, modele actuale, la modă...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: