11 C
Bistrița
luni, martie 27, 2023

FOTO: Intersecția buclucașă de la ieșire din Măgheruș face noi pagube

Un accident rutier a avut loc la ieșirea din localitatea Șieu Măgheruș. Intersecția respectivă e un loc cu ghinion, numeroase accidente rutiere având loc în zonă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit azi, dar pagubele materiale sunt însemnate.

Dimineața a început în forță pentru salvatorii și polițiștii bistrițeni. Un accident rutier a avut loc la ieșirea din localitatea Șieu Măgheruș spre Beclean.

Zona în care a avut loc accidentul este o ”intersecție buclucașă”. Imediat după ieșitrea din localitate, există un drum la stânga, pe direcția de mers spre Beclean, ce duce la un complex de firme.

Chiar dacă cei ce intenționează să vireze acolo încetinesc, și semnalizează din timp, de multe ori, cei care ”se bucură” că au ieșit din localitate, apasă pedala de accelerație și nu mai apucă să frâneze la timp.

Exact așa a avut loc și accidentul din această dimineață. Un angajat al unei firme din acea zonă a semnalizat stânga. Din spate a venit o autoutilitară care nu a mai apucat să frâneze la timp.

În urma impactului, autoutilitara s-a răsturnat în șanț. Mașina mică a ajuns pe contrasens, unde a fost lovită de o altă mașină care circula regulamentar.

Din fericire nu au fost înregistrate victime.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii Secției 4 la fața locului a rezultat următoarele: Pe DN17, în Sieu Magherus, un tânăr de 24 de ani, din Beclean, care conducea o autoutilitarã pe direcția Bistrița-Dej, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul care circula în fața sa, intrând în coliziune cu acesta. Autoturismul era condus de un bărbat de 37 de ani, din Șieu Măgheruș, iar din impact a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care era condus de un bărbat de 30 de ani, din Beclean. În urma accidentului nu au fost înregistrate victime. Toți cei trei șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative” explică reprezentanții IPJ BN.

Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost sancționat contravențional.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...