21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

FOTO: Jandarmul bistrițean Robert Zagrai, favoritul săptămânii în „Casa Iubirii”

Jandarmul bistrițean Robert Zagrai, concurent la emisiunea “Casa iubirii”, difuzată de Kanal D, a fost ales, din nou, favoritul săptămânii, în urma voturilor transmise de telespectatori. De asemenea, el s-a ales și cu 5.000 de lei.

 

Robert Alexandru Zagrai, un tânăr de 23 de ani, din județul nostru, subofițer în cadrul Jandarmeriei, este unul dintre concurenții emisiunii „Casa Iubirii”, prezentată de Andreea Mantea.

Ieri, telespectatorii Kanal D au avut parte de o nouă ediție incendiară a emisiunii, în cadrul căreia a fost anunțat cine se află în topul preferințelor publicului.

Fetele și băieții din Casa iubirii au trăit emoții intense în Gala de duminică, 19 mai. După o săptămână în care s-au certat, și-au spus replici acide, au plâns și au râs, concurenții din cadrul emisiunii matrimoniale au așteptat cu nerăbdare să afle ce concurent este în topul preferințelor publicului, dar și pentru cine se încheie drumul în competiție.

Astfel, după câteva momente de tensiune, Andreea Mantea a anunțat că, în urma voturilor transmise de telespectatori, concurentul care a fost desemnat favoritul săptămânii este, din nou, Robert”, potrivit kanald.ro.

Prin urmare, Robert s-a ales cu 5.000 de lei, dar și cu imunitate.

Dragi susținători, vă mulțumesc tare mult că și în această Gală m-ați făcut favorit. Săptămâna trecută m-ați adus tot aici, motiv pentru care vreau să vă mulțumesc din tot sufletul și să știți că aveți tot respectul meu”, a declarat Robert.

Mai multe detalii despre acest subiect puteți citi mai jos:

Jandarmul bistrițean Robert Alexandru Zagrai își caută jumătatea în „Casa Iubirii”

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: