-0.4 C
Bistrița
miercuri, decembrie 8, 2021

FOTO: Locuințele pentru tineri și modernizarea de drumuri de interes local, în linie dreaptă la Bistrița-Bârgăului!

În ultimii 4 ani, adminstrația locală de la Bistrița-Bârgăului condusă de primarul Vasile Laba a reușit să gestioneze și să pună în practică peste 60 de proiecte pentru comunitate, în valoare de peste 372 de milioane de lei.

Lista de investiții continuă în această perioadă cu realizarea de locuințe pentru tineri și modernizarea infrastructurii rutiere locale, investiții aprobate recent care împreună depășesc 14 milioane de lei.

Pe lista de lucrări demarate în această perioadă pentru oameni de adminstrația comunei Bistrița-Bârgăului, se numără și locuințele pentru tineri – destinate închirierii, Bloc 16 AP. A.N.L, în localitatea Bistrița-Bârgăului.

Documentația a fost deja avizată la această dată, având o valoare a investiției de peste 4,9 milioane lei. 

Pe lista de lucrări se află și modernizarea infrastructurii rutiere locale în comună.

Lucrarea depășește 9,1 milioane de lei și a fost demarată prin Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social (P.N.C.I.P.S.), derulat de Compania Națională de Investiții (CNI).    

„Menționez că întreaga activitate, ca de altfel toate realizările obținute în decursul anilor precedenți constituie rezultatul unor eforturi colective și a unui climat de bună colaborare între primar, viceprimar, consilieri locali și colectivul de salariați din cadrul serviciilor de specialitate subordonate primarului, cu personalul Ocolului Silvic, precum și a unei bune înțelegeri pe care am avut-o din partea majorității locuitorilor din comună, pentru care vă adresăm cele mai sincere mulțumiri!

Toate aceste aspecte constituie valori reale care se proiectează într-o imagine pozitivă în viziunea numeroșilor locuitori din comună la adresa noastră a tuturor, pentru care ne mândrim cu toții”, a precizat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Bistrița-Bârgăului, Vasile Laba.

(P)

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

LEONI angajează 100 de muncitori. Locuri de muncă, disponibile la RCS & RDS și BETAK

Leoni Bistrița angajează ingineri și muncitori. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, RCS & RDS și IMP România (Fosta Netex). Aquabis are nevoie de un electrician. Oferta completă, mai jos: 

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...