24.1 C
Bistrița
joi, iulie 25, 2024

FOTO: Locuințele pentru tineri și modernizarea de drumuri de interes local, în linie dreaptă la Bistrița-Bârgăului!

În ultimii 4 ani, adminstrația locală de la Bistrița-Bârgăului condusă de primarul Vasile Laba a reușit să gestioneze și să pună în practică peste 60 de proiecte pentru comunitate, în valoare de peste 372 de milioane de lei.

Lista de investiții continuă în această perioadă cu realizarea de locuințe pentru tineri și modernizarea infrastructurii rutiere locale, investiții aprobate recent care împreună depășesc 14 milioane de lei.

Pe lista de lucrări demarate în această perioadă pentru oameni de adminstrația comunei Bistrița-Bârgăului, se numără și locuințele pentru tineri – destinate închirierii, Bloc 16 AP. A.N.L, în localitatea Bistrița-Bârgăului.

Documentația a fost deja avizată la această dată, având o valoare a investiției de peste 4,9 milioane lei. 

Pe lista de lucrări se află și modernizarea infrastructurii rutiere locale în comună.

Lucrarea depășește 9,1 milioane de lei și a fost demarată prin Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social (P.N.C.I.P.S.), derulat de Compania Națională de Investiții (CNI).    

„Menționez că întreaga activitate, ca de altfel toate realizările obținute în decursul anilor precedenți constituie rezultatul unor eforturi colective și a unui climat de bună colaborare între primar, viceprimar, consilieri locali și colectivul de salariați din cadrul serviciilor de specialitate subordonate primarului, cu personalul Ocolului Silvic, precum și a unei bune înțelegeri pe care am avut-o din partea majorității locuitorilor din comună, pentru care vă adresăm cele mai sincere mulțumiri!

Toate aceste aspecte constituie valori reale care se proiectează într-o imagine pozitivă în viziunea numeroșilor locuitori din comună la adresa noastră a tuturor, pentru care ne mândrim cu toții”, a precizat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Bistrița-Bârgăului, Vasile Laba.

(P)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.