20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

FOTO: Locuințele pentru tineri și modernizarea de drumuri de interes local, în linie dreaptă la Bistrița-Bârgăului!

În ultimii 4 ani, adminstrația locală de la Bistrița-Bârgăului condusă de primarul Vasile Laba a reușit să gestioneze și să pună în practică peste 60 de proiecte pentru comunitate, în valoare de peste 372 de milioane de lei.

Lista de investiții continuă în această perioadă cu realizarea de locuințe pentru tineri și modernizarea infrastructurii rutiere locale, investiții aprobate recent care împreună depășesc 14 milioane de lei.

Pe lista de lucrări demarate în această perioadă pentru oameni de adminstrația comunei Bistrița-Bârgăului, se numără și locuințele pentru tineri – destinate închirierii, Bloc 16 AP. A.N.L, în localitatea Bistrița-Bârgăului.

Documentația a fost deja avizată la această dată, având o valoare a investiției de peste 4,9 milioane lei. 

Pe lista de lucrări se află și modernizarea infrastructurii rutiere locale în comună.

Lucrarea depășește 9,1 milioane de lei și a fost demarată prin Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social (P.N.C.I.P.S.), derulat de Compania Națională de Investiții (CNI).    

„Menționez că întreaga activitate, ca de altfel toate realizările obținute în decursul anilor precedenți constituie rezultatul unor eforturi colective și a unui climat de bună colaborare între primar, viceprimar, consilieri locali și colectivul de salariați din cadrul serviciilor de specialitate subordonate primarului, cu personalul Ocolului Silvic, precum și a unei bune înțelegeri pe care am avut-o din partea majorității locuitorilor din comună, pentru care vă adresăm cele mai sincere mulțumiri!

Toate aceste aspecte constituie valori reale care se proiectează într-o imagine pozitivă în viziunea numeroșilor locuitori din comună la adresa noastră a tuturor, pentru care ne mândrim cu toții”, a precizat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Bistrița-Bârgăului, Vasile Laba.

(P)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!