26.7 C
Bistrița
luni, iunie 27, 2022

FOTO: Lucrări de mântuială! Viața bistrițenilor, pusă în pericol la un bloc proaspăt reabilitat termic

Zeci de blocuri sunt reabilitate termic din ordinul Primăriei. Bistrițenii s-au plâns de modul în care sunt făcute lucrările, dar nimeni nu i-a luat în seamă. Azi, viața bistrițenilor a fost pusă în pericol de lucrările făcute de mântuială. Ce s-a întâmplat:

Primăria Bistrița are în derulare un proiect ce prevede reabilitarea termică a zeci de blocuri din municipiu. La unele au început lucrările încă de anul trecut și mai sunt blocuri care urmează să fie reabilitate.

Încă de la început, bistrițenii s-au plâns de modul prost în care sunt făcute lucrările, asta pe lângă gălăgia și parcă lucrul interminabil.

Astăzi, viața bistrițenilor a fost pusă în pericol de lucrările de mântuială făcute de cei ce se ocupă de reabilitările termice.

Pompierii au fost solicitați să intervină pe strada Plopilor. Elemente din acoperișul unui bloc amenințau să cadă, fiind desprinse.

Angajații ISU BN s-au prezentat cu autospeciala cu scară, însă nu au putut-o folosi din cauza firelor de înaltă tensiune din zonă. Așa că salvatorii au urcat pe acoperiș.

Culmea, blocul cu probleme era unul proaspăt reabilitat termic, schelele fiind luate de curând, semn că lucrările au fost gata. Tabla însă nu a fost prinsă bine, după spusele pompierilor și astfel, puțin vânt care a suflat azi, putea duce la o nenorocire.

Din fericire, pompierii au intervenit prompt, bistrițenilor le-a fost interzis accesul în zonă până la remedierea situației.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...