19.1 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

FOTO MAIERU: Doi minori răniți într-un accident cu ATV

Încă un accident cu minori, în această după masă. De această dată însă, ei sunt și protagoniștii și victimele.  ATV-ul pe care se aflau s-a răsturnat, ambii fiind răniți.

Un apel la 112 solicită intervenția echipajelor medicale la un accident în localitatea Maieru. Un ATV s-a răsturnat, doi minori rănindu-se.

Un Echipaj de Prim Ajutor de la Năsăud și un echipaj de pompieri de la Garda de Intervenție Sîngeorz – Băi au fost alocate accidentului.

Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat doi minori: un băiat în vârstă de 17 ani și o fată în vârstă de 13 ani. Li s-a acordat primul ajutor, ulterior fiind transportați la CPU Năsăud. Băiatul prezenta o suspiciune de fractură membru superior dreapta, iar fata, politraumatisme. Ambii sunt stabili, cooperanți”, au declarat reprezentanții ISU BN.

Cei doi minori se plimbau pe un drum comunal din Maieru, când au pierdut controlul ATV-ului și s-au izbit de un gard.

„Pe un drum comunal din localitatea Maieru, doi minori, de 17 și 13 ani, ambii din Maieru, au fost răniți în urma unui accident rutier. Aceștia se aflau pe un ATV, când au pierdut controlul acestuia și s-au lovit de gardul unui imobil. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără a deține permis și vătămare corporală din culpă”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

RCS & RDS angajează agent vânzări. Se fac angajări și la Casa EMA, Roser House Colibița, IMP România

Locuri de muncă, disponibile în Bistrița: Se fac angajări la RCS & RDS, Fan Curier, IMP România (fosta Netex) și Italtextil Sărata. Leoni are nevoie de ingineri, muncitori și șef de schimb iar Transmixt școlarizează șoferițe pentru transportul public local. 

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.