25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

FOTO MAIERU: Doi minori răniți într-un accident cu ATV

Încă un accident cu minori, în această după masă. De această dată însă, ei sunt și protagoniștii și victimele.  ATV-ul pe care se aflau s-a răsturnat, ambii fiind răniți.

Un apel la 112 solicită intervenția echipajelor medicale la un accident în localitatea Maieru. Un ATV s-a răsturnat, doi minori rănindu-se.

Un Echipaj de Prim Ajutor de la Năsăud și un echipaj de pompieri de la Garda de Intervenție Sîngeorz – Băi au fost alocate accidentului.

Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat doi minori: un băiat în vârstă de 17 ani și o fată în vârstă de 13 ani. Li s-a acordat primul ajutor, ulterior fiind transportați la CPU Năsăud. Băiatul prezenta o suspiciune de fractură membru superior dreapta, iar fata, politraumatisme. Ambii sunt stabili, cooperanți”, au declarat reprezentanții ISU BN.

Cei doi minori se plimbau pe un drum comunal din Maieru, când au pierdut controlul ATV-ului și s-au izbit de un gard.

„Pe un drum comunal din localitatea Maieru, doi minori, de 17 și 13 ani, ambii din Maieru, au fost răniți în urma unui accident rutier. Aceștia se aflau pe un ATV, când au pierdut controlul acestuia și s-au lovit de gardul unui imobil. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără a deține permis și vătămare corporală din culpă”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...