6.8 C
Bistrița
duminică, martie 26, 2023

FOTO: Mărțișoare UNICAT și cadouri speciale pentru 8 Martie, în centrul Bistriței!

Mărțișoare unice, lucrate manual cu multă dragoste, dar și cadouri absolut speciale pentru 1 sau 8 Martie, vă așteaptă pe toți în centrul Bistriței! Aici s-a deschis astăzi Târgul de Mărțișor Produs în Bistrița-Năsăud!

„Dacă marțisorul este un simbol geto-tracic, de ce am dărui celor dragi un surogat de origine străină, produs pe bandă rulantă, de lucrători care nici măcar nu-i înțeleg menirea?”, ne întreabă organizatorii de la Produs în Bistrița-Năsăud.

Tot ei și meșterii artizani care fac parte din asociație ne provoacă, în acest an, să îndrăznim și să fim diferiți: să oferim celor dragi mărțișoare realizate și confecționate cu multă dragoste și migală – chiar de meșterii și creatorii populari din zona noastră! „Haideți așadar la Târgul de Mărțișor Produs în Bistrița-Năsăud din Piața Centrală –  locul în care creativitatea nu are limite și tradiția este la ea acasă!”, ne îndeamnă organizatorii târgului.

Aveți toate șansele să găsiți aici  mărțișoare unicat și cadouri speciale, realizate manual, din produse prietenoase cu mediul înconjurător și ingrediente naturale, de către iscusiți meșteri și producători locali.

Fie că optați pentru mărțișoare sofisticate sau mai simple, fie preferați cutii pictate sau farfurii cu flori, împletituri din papură sau mărțișoare din ceramic – impresionant și migălos pictate, pandantive, cercei, brățări din piele naturală sau chiar căciulițe închipuind bufnițe sau cămăși tradiționale – aveți, slavă Domnului, de unde să alegeți!

Cadourile și mărțișoarele artizanale se găsesc începând de astăzi până sâmbătă, între orele 10:00 și 18:00!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...