17.8 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

FOTO- Mașină răsturnată în râul Sălăuța. Șoferița, scoasă afară de pompierii voluntari

În urmă cu puțin timp, o mașină a ajuns răsturnată în apa râului Sălăuța. Accidentul a avut loc între localitățile Fiad și Romuli.

La locul incidentului s-au prezentat voluntari din cadrul SVSU Romuli și pompierii năsăudeni. La volanul mașinii se afla o femeie care a fost scoasă din autovehicul cu ajutorul voluntarilor din Romuli.

Victima urmează să fie preluată de un echipaj de prim ajutor SMURD, conform primelor date oferite de ISU BN.

“Pompierii voluntari de la SVSU Romuli și pompierii militari de la Secția de Pompieri Nasaud intervin între localitățile Romuli și Fiad unde un autorurism a căzut in raul Salauta. Conducătorul auto de sex feminin a fost scos din autoturismul răsturnat pe plafon de către SVSU Romuli, este conștient si cooperant. Urmează sa fie preluată de echipajul de prim ajutor SMURD”, a transmis ISU BN.

UPDATE:

„Echipajul de prim ajutor SMURD de la Secția de Pompieri Nasaud a preluat de la locul solicitării o femeie in vârsta de aproximativ 46 de ani, conștientă și cooperantă. Prezenta leziuni și traumatisme în urma accidentului. După stabilizare, a fost evacuată la CPU Nasaud pentru îngrijiri medicale suplimentare”, informează ISU Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: