20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

FOTO: Un năsăudean a abandonat cadavrul unui animal în cartierul Liviu Rebreanu. A plătit pentru asta 30.000 lei

Camerele de supraveghere instalate de inspectorii ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud au surprins un cetățean din Năsăud abandonând cadavrul unui animal în natură, alături de alte gunoaie. A fost „răsplătit” pentru fapta sa cu 30.000 de lei amendă.

Corpul de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud monitorizează permanent, prin camere video, zonele predispuse abandonului de deșeuri din județ.

Din păcate, încă descoperim cetățeni care nu înțeleg că abandonarea deșeurilor în natură NU este o soluție. Iar dacă sunt prinși, plătesc amenzi usturătoare.

Cetățeanul H.V. domiciliat în orașul Năsăud, a fost identificat de Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud și sancționat cu 30.000 lei pentru abandonarea de deșeuri pe raza localității Liviu Rebreanu.

Fapta a fost cu atât mai gravă, cu cât această persoană iresponsabilă a abandonat un cadavru de animal, punând în pericol sănătatea comunității”, au mai transmis inspectorii ADI Deșeuri.

Tot aceștia au oferit și dovezile necesare identificării și sancționării cetățeanului din Năsăud.

În condițiile în care în prezent operatorul de salubritate colectează de la poarta casei orice tip de deșeuri, nu putem înțelege iresponsabilitatea și lipsa de bun simț a unor cetățeni care aleg să transforme natura în coșul lor de gunoi.

Orice persoană care va fi prinsă procedând astfel va fi drastic sancționată”, se arată într-un comunicat al ADI Deșeuri BN.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: