21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

FOTO: Naționala de handbal masculin, la tăiatul porcului, la ferma lui Marius Gălan

Marius Gălan a fost ieri gazdă pentru Naționala de handbal masculin a României, prezentă în aceste zile la Bistrița. În cinstea sportivilor și a antrenorului Xavier Pascual a fost sacrificat un porc. „Ne-a omorât mister, frate!” – au spus handbaliștii, în timp ce savurau șorici, fripturi și alte bunătăți.

Componenții Naționalei de handbal masculin a României și antrenorul Xavier Pascual au fost invitați ieri la ferma lui Marius Gălan, unde au fost omeniți ca-n Ardeal.

În cinstea lor a fost sacrificat un porc. S-a lăsat cu șorici, fripturi, pomana porcului și alte minunății, stropite cu șampanie și vinuri de la Finca Gălan.

Handbaliștii veneau după un antrenament de 4 ore, iar în timp ce se înfruptau din bunătăți, au exclamat: „Ne-a omorât mister, frate!”.

Antrenorul Xavier Pascual a fost entuziasmat de felul în care județul Bistrița-Năsăud își primește oaspeții.

Un glumeț a descris într-o singură propoziție ce s-a întâmplat ieri la ferma lui Marius Gălan: „A fost frumos, maică!”.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Un mare bravo lui MARIUS GALAN.
    Asa se prezinta lucrurile ECO de un adevarat roman fain si puternic ca un DAC liber .Imi sunt foarte dragi acest fel de oameni.
    Felicitari !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...