26.4 C
Bistrița
vineri, iunie 21, 2024

FOTO: Noapte de foc pentru pompierii bistrițeni, din cauza unei improvizații

După miezul nopții, pompierii și voluntarii s-au luptat cu flăcările, la Romuli. O improvizație electrică a dus la distrugerea mai multor anexe gospodărești și a acoperișului unei case de locuit.

Un bărbat din Romuli se va gândi de acum de două ori înainte să-și facă improvizații. Mai ales electrice. Asta după ce și-a pierdut o parte din agoniseala de-o viață într-un incendiu.

Azi-noapte, pompierii și voluntarii s-au luptat zeci de minute să stingă flăcările care au izbucnit la o gospodărie din Romuli. Focul se manifesta la o anexă, dar se ”întindea” rapid și către casa de locuit.

Deși a fost o mobilizare de forțe, suprafața afectată de incendiu a fost semnificativă.

Suprafață totală afectată de incendiu este de aproximativ 170 mp (anexe gospodaresti și acoperișul casei de locuit, construite din lemn). Proprietarul, un bărbat în vârstă de 45 de ani a suferit un atac de panică, a primit asistența medicală la locul intervenției dar nu s a impus transportul acestuia la spital. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric ( improvizație la un cablu electric într-una din anexe). Intervenția a fost sprijinită de către SVSU Romuli și SVSU Telciu”, transmit reprezentanții ISU BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: