20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Norberth Toth, fost voluntar al Ambulanței Bistrița, din nou înger păzitor. De data aceasta a acordat primul ajutor victimelor unui grav accident produs în Mureș

Fost voluntar al Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud, Norberth Toth a acordat primul ajutor victimelor unui grav accident produs ieri în localitatea Bălăușeri din județul Mureș. Acesta se afla în trafic și a ajuns primul la locul accidentului. În 2022, el i-a salvat viața unui bărbat care a făcut infarct în timpul meciului dintre CFR Cluj și Slavia Praga.

Ieri, în localitatea Bălăușeri, județul Mureș, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o motocicletă. În urma impactului, două persoane aflate pe motocicletă au fost rănite, fiind solicitat și un elicopter SMURD, potrivit punctul.ro.

Primul ajuns la fața locului a fost fostul voluntar SAJ BN, Norberth Toth, care se afla în trafic.

El a avut ocazia, din nou, să aplice cunoștințele dobândite în anii de voluntariat în SAJ BN.

„Când echipajele SMURD au ajuns la fața locului, Norberth a avut inclusiv bucuria de a revedea unul dintre medicii de la care a avut ocazia să învețe, pe vremea când aceasta efectua activitate de gardă în județul Bistrița-Năsăud.

Felicitări, Norberth, suntem mândri de tine! Ne bucurăm de faptul că toate cunoștințele pe care am reușit să ți le transmitem le utilizezi în beneficiul oamenilor„, spun cei de la SAJ BN.

În 2022, Norberth i-a sărit în ajutor unui bărbat care a făcut infarct în timpul meciului dintre CFR Cluj și Slavia Praga.

VIDEO: Fost voluntar al Ambulanței Bistrița, îngerul păzitor al microbistului ce s-a prăbușit în timpul meciului Cluj – Slavia Praga

Sursă foto punctul.ro

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: