22.3 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral Boutique, cu licheni stabilizați, mirosul de primăvară îți va umple casa. Acestea vor completa perfect bunătățile de pe masă și vor aduce mai multă bucurie ție și celor dragi. Iar ca și cadou, oferirea unui „colț de primăvară”, poate fi cea mai bună alegere!

Casele miros a curat, gospodinele au reușit să finalizeze curățenia de primăvară și de Paște. Acum, atenția lor se îndreaptă spre achiziționarea celor necesare pentru a pregăti masa bogată de sărbătoare.

Vremea se anunță ploioasă, de sărbătoarea pascală. Dar aveți posibilitatea să aduceți totuși culoare și miros de primăvară în case: cu aranjamentele florale de la Euforia Floral Boutique.

Noutatea o reprezintă aranjamentele vesel colorate, cu licheni stabilizați și accesorii pascale.

Puteți opta pentru aranjamente mai mici, care să completeze frumos decorul de pe masă și bunătățile gătite. Dacă doriți să „vedeți” primăvara în case, puteți cere specialiștilor de la Euforia un buchet mai mare, viu colorat, care să creeze un „colț de natură” în propriul dumneavoastră cămin.

Tot la Euforia Floral Boutique puteți găsi cel mai frumos ”mănunchi primăvăratec” pe care să-l oferiți cadou cuiva, cu ocazia zilei de naștere sau pur și simplu ca un gest frumos atunci când mergeți în vizită.

Puteți opta chiar și pentru coronițe de pus la ușă.

Cei de la Euforia Floral Boutique folosesc flori colorate, proaspete, accesorii drăguțe, astfel că nu aveți cum să dați greș cu aranjamentele lor, indiferent că le alegeți pentru voi sau pentru cei dragi.

Treceți pe la Euforia Floral Boutique, în incinta Kaufland de pe Independenței, și luați puțină primăvară cu voi! Îi găsiți zilnic, până la ora 21.00!

Dacă nu aveți timp la dispoziție, aruncați o privire pe pagina lor de Facebook sau pe site. Poate vă face ceva cu ochiul, iar apoi puteți suna la numărul 0752 195 270 pentru a comanda aranjamentul văzut!

Mai există posibilitatea să aveți încredere în creativitatea specialiștilor de la Euforia Floral Boutique. Îi sunați, le spuneți cât sunteți dispuși să dați pe aranjament, și doar treceți să-l luați. E AȘA de simplu!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...