20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

FOTO: NU VACCINĂRII! Zeci de bistrițeni au protestat împotriva legii vaccinării obligatorii

Se discută despre obligativitatea vaccinării, prin lege, a tuturor copiilor. Dar și a adulților. Lucrul acesta i-a supărat pe cei ce sunt anti-vaccinare. Astfel, azi, la ora 14:00, s-au organizat proteste în mai multe orașe din țară. Și la Bistrița, zeci de oameni au ieșit la protest.

Vaccinarea copilului, era până acum, o alegere a părinților! La fiecare naștere, medicii întrebau părinții dacă doreau să le vaccineze copii.

De câteva zile însă, se discută, la nivel național, de obligarea, prin lege, a vaccinării copiilor. Dar și a adulților. Lucrul acesta i-a enervat pe cei anti-vaccinare. Dar și cei ce au ales să-și vaccineze copiii, au fost de părere că a obliga, prin lege, e un abuz.

În acest sens, astăzi, în mai multe orașe din țară, începând cu ora 14:00, s-au organizat proteste.

Și la Bistrița, în Piața Petru Rareș, în fața Prefecturii, s-au adunat zeci de oameni. Alături de ei a fost și subprefectul Eugen Curtean, dar și fețe bisericești.

Pe foile pe care le aveau era subliniat faptul că „Binele impus se cheamă abuz!”

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: