12.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

FOTO: O bombă de aruncător și un proiectil, ridicate de pirotehniști din Dealu Negru

Pirotehniștii au fost solicitați să intervină în Dealu Negru. AU ridicat o bombă de aruncător și un proiectil. Acestea vor fi distruse controlat.

O bombă de aruncător și un proiectil au fost ridicate de pirotehniști dintr-o zonă din Dealu Negru.

Acestea, alături de alte muniții ridicate în ultima perioadă de pirotehniști vor fi distruse controlat.

Echipajul pirotehnic din cadrul ISU Bistrița Năsăud a executat o misiune de asanare în zona Dealu Negru.

Au fost ridicate in condiții de siguranță o bombă de aruncător cal. 60 mm și un proiectil cal. 57 mm. Elementele ridicate de pirotehnicieni au fost transportate și depozitate, urmând a fi distruse controlat împreună cu alte elemente de muniție ridicate în ultima perioada de pe raza județului Bistrița-Năsăud.

Recomandam tuturor cetățenilor ca în momentul identificării elementelor de muniție rămase neexplodate.

sa oprească orice activitate, sa părăsească zona și sa solicite intervenția pirotehnicienilor la numărul unic de urgență 112” au transmis reprezentanții ISU Bistrița – Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: