-3.8 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

FOTO: O începătoare a parcat mașina-n…casa altuia!

Accident ciudat la Chiuza. O mașină a ajuns într-o casă! În autoturism se aflau trei persoane! Din fericire, doar una a avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului.

Echipaje ale ISU BN și IPJ BN au fost solicitate la un accident petrecut pe raza localității Chiuza.

Un autoturism a ajuns într-o grădină și apoi în peretele unei case, dărâmându-l. Mașina era condusă de o tânără de 18 ani.

Din cele trei persoane care se aflau în mașină, doar șoferița a avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului.

„Conform primelor verificări, efectuate la fața locului de către polițiștii Secției 4, a rezultat faptul că, în jurul orei 13:00, pe drumul național 17D, în localitatea Chiuza, o tânără de 18 ani, din Telcișor, care conducea un autoturism pe direcția Beclean-Năsăud, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă și a ieșit în afara părții carosabile, unde a intrat în coliziune cu un imobil. Din fericire, în urma accidentului nu au fost înregistrate victime, toate persoanele implicate au refuzat să fie transportate la spital. Șoferița a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, transmit reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase:

Clinica Sanovil angajează farmacist, Stewo Năsăud are nevoie de 20 muncitori calificați și necalificați

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care are nevoie de operatori cabluri electrice. Clinica Sanovil caută farmacist, iar Stewo Năsăud - 20 de muncitori calificați sau necalificați. Oferta completă, mai jos: