19.5 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

FOTO: O începătoare a parcat mașina-n…casa altuia!

Accident ciudat la Chiuza. O mașină a ajuns într-o casă! În autoturism se aflau trei persoane! Din fericire, doar una a avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului.

Echipaje ale ISU BN și IPJ BN au fost solicitate la un accident petrecut pe raza localității Chiuza.

Un autoturism a ajuns într-o grădină și apoi în peretele unei case, dărâmându-l. Mașina era condusă de o tânără de 18 ani.

Din cele trei persoane care se aflau în mașină, doar șoferița a avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului.

„Conform primelor verificări, efectuate la fața locului de către polițiștii Secției 4, a rezultat faptul că, în jurul orei 13:00, pe drumul național 17D, în localitatea Chiuza, o tânără de 18 ani, din Telcișor, care conducea un autoturism pe direcția Beclean-Năsăud, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă și a ieșit în afara părții carosabile, unde a intrat în coliziune cu un imobil. Din fericire, în urma accidentului nu au fost înregistrate victime, toate persoanele implicate au refuzat să fie transportate la spital. Șoferița a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, transmit reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...