3.7 C
Bistrița
luni, decembrie 5, 2022

FOTO: O instalație improvizată a dus la un incendiu puternic în Mititei

Pompierii bistrițeni au intervenit azi noapte la un incendiu puternic în localitatea Mititei. O instalație improvizată a distrus podul unei anexe. Din fericire, casa de locuit, lipită de anexă, a fost salvată.

Un incendiu s-a anunțat aseară în Mititei, care ar fi cuprins acoperișul unei anexe. În momentul în care pompierii au ajuns la locul indicat, incendiul era extins la o casa de locuit.

După o oră de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat, și din fericire casa de locuit a fost protejată.

Flăcările au cuprins construcția din lemn a podului unei anexe gospodărești zidită, cu destinația bucătărie de vară. Aceasta era lipită de casa de locuit.

Prin intervenția promptă a pompierilor nasaudeni, casa de locuit a fost salvata, incendiul fiind localizat când se manifestă pe o suprafață de circa 80 – 90 mp.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Persoanele care locuiau în gospodărie au reușit sa se evacueze în timp util.

După finalizarea intervenției, în urma anchetei de la fața locului, s-a stabilit faptul că evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit la un conductor electric defect sau neizolat corespunzător” transmit reprezentanții ISU BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...