18.4 C
Bistrița
vineri, iulie 1, 2022

FOTO – O plimbare de duminică…satisfăcătoare: Au găsit pe cel ce-a aruncat gunoaiele pe malul Bistriței

”Ieșim aproape în fiecare duminică și ne plimbăm pe malul Bistriței. Și e plin de gunoaie. De data asta am chemat Poliția Locală. Și ne bucurăm că au fost foarte prompți. L-au găsit și amendat pe cel ce-a aruncat gunoaiele!” a povestit bistrițeanca.

O familie de bistrițeni ies, aproape în fiecare duminică, la plimbare pe malul Bistriței. Cu mic, cu mare, și cu cățelul, aceștia încearcă să se bucure de natură.

Dar e plin de gunoaie pe malul Bistriței. PLIN. De fiecare dată vedem gunoaie. Și strângem din ele, și iarăși sunt la loc. Efectiv ne-am săturat!” au povestit aceștia, pentru Bistrițeanul.ro

De data aceasta însă, plimbarea a fost puțin mai satisfăcătoare.

”În timp ce adunam am văzut un AVB. Am făcut poze și am trimis pe numărul de Whatsapp al POliției Locale. Nici nu a durat 10 minute și au fost la locul indicat. AU făcut și ei poze, au văzut AVB-ul și l-au găsit pe cel ce a aruncat și l-au amendat!” a povestit bistrițeanca.

Echipajul Poliției Locale a reușit astfel identificarea celui ce a aruncat gunoaiele pe malul Bistriței. Acesta a fost amendat conform legislației (OUG 92/2021 ) cu o amendă de 15.000 de lei. Bărbatul are posibilitatea de a plăti suma minimă de 5.000 de lei în 15 zile.

Nu e normal să fie plin de gunoaie. Oamenii ar trebui să fie mai responsabili. Nu te poți plimba prin natură că e plin de gunoaie. Dar mulțumesc Poliției Locale că a fost așa de promptă. Poate că așa mai stopăm din fenomen” a concluzionat bistrițeanca.

Sesizările la Poliția Locală pot fi făcute pe WhatsApp la numărul : 0756122070 .

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...