6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

FOTO: Patru bărbați reținuți pentru deținere și folosire ilegală de arme letale

Ieri au avut loc mai multe percheziții, în Nimigea de Jos. Acestea s-au lăsat cu reținerea a patru bărbați și ridicarea mai multor arme și muniții.

Casele a cinci bărbați din Nimigea de Jos au fost luate la „puricat” de mascați și polițiști. Aceștia sunt bănuiți de comiterea unor infracțiuni la regimul armelor, explozivilor și substanțelor periculoase.

„În urma perchezițiilor efectuate, au fost scoase din circuitul ilegal o armă letală cu destinația vânătoare și o armă letală cu destinația tir sportiv, confecționată artizanal prin transformarea unei arme neletale cu aer comprimat. Au mai fost ridicate 71 de cartușe pentru arme letale, 21 de bucăți articole pirotehnice din categoria a III-a și 66 capse pentru armă utilitară, conținând materii explozive, toate deținute ilegal”, se arată în comunicatul remis de IPJ BN.

Dintre cei cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 46 de ani, patru au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore.

În cursul zilei de astăzi, aceștia vor fi prezentați în fața instanței de judecată cu propunerea luării unor măsuri preventive.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: