11.6 C
Bistrița
marți, octombrie 7, 2025

FOTO – Primarul Doru Crișan: NU mai aruncați animale moarte, haine și încălțăminte în canalizare!

Doru Crișan, primarul din Prundu Bârgăului, face un apel către cetățenii din comună să nu mai arunce animale moarte și lucruri nefolositoare din gospodărie, cum ar fi haine sau încălțăminte, în rețeaua de canalizare.

Stimați cetățeni!

În ultima perioadă, constatăm tot mai frecvent o practică care duce la apariția unor deficiențe majore în funcționarea rețelei de canalizare de pe raza comunei noastre și nu numai!

Aruncarea animalelor moarte (găini, oi, miei, câini, pisici, etc.) precum și a diverselor materiale nefolositoare din gospodărie (pături, haine, încălțăminte) în rețeaua de canalizare duce la colmatarea conductelor de transport a apei menajere, cât și a canalelor de vizitare cu efecte grave în funcționarea întregului sistem precum și producerea de daune domeniului public și celui privat!„, spune acesta.

Cetățenii sunt îndemnați să fie responsabili și să respecte normele de utilizare a rețelei de canalizare.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Iproeb, Fan Courier, Aquabis: NOI locuri de muncă, în Bistrița

FAN Courier caută pentru angajare operator recepție, curieri și manipulant depozit. IPROEB angajează confecționer izolații, lăcătuș mecanic, sudor, electrician, mecanic întreținere și controlor calitate. NOI locuri de muncă sunt disponibile la INST-Nistor, Crama Veche, Grand Hotel COROANA sau GB Instaplan. Oferta completă, mai jos:

FOTO: Nou în Tureac! S-a deschis Minimarket la Ghiță, chiar pe Strada Principală

  Vești bune pentru locuitorii din Tureac! Ieri a fost inaugurat un nou concept de magazin -...

Doi ani dulci cu Patiseria SWEET IRIS! Astăzi, la aniversare, clienții sunt răsfățați cu o degustare de cozonaci

Patiseria SWEET IRIS de pe strada Andrei Mureșanu, nr. 13, din Bistrița, situată în dreptul noului sens giratoriu care o ia spre Năsăudului, și care i-a cucerit definitiv pe toți cei care au gustat deliciile pregătite aici, împlinește astăzi doi ani de existență! Doi ani în care s-au perfecționat, au descoperit, pas cu pas, rețete speciale.