21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

FOTO – Protest spontan la Agenția pentru Protecția Mediului! Ce nemulțumiri au angajații:

Protest spontan, în această dimineață, la Agenția pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud! Angajații au ieșit din birouri, la ora 10:00, în fața instituției, fiind nemulțumiți de nivelul scăzut al salariilor și de discriminarea în raport cu alte categorii de bugetari.

În această dimineață, angajații Agenției pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud au declanșat un protest spontan.

La ora 10:00, aceștia au ieșit din birouri în fața instituției, cu pancarte în mână, unde au rămas până la ora 12:00.

Angajații au decis să înceteze lucrul timp de două ore în semn de protest față de nivelul scăzut al salariilor și față de discriminarea în raport cu alte categorii de bugetari.

Astfel de proteste au avut loc astăzi în fața agențiilor pentru protecția mediului din mai multe județe din țară, cum ar fi Gorj, Bacău, Timiș sau Sibiu.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: