18.5 C
Bistrița
joi, mai 26, 2022

FOTO – Și la Bistrița s-a protestat față de noile restricții impuse de autorități

Sute de oameni au ieșit în stradă pentru a protesta față de noile restricții impuse de autorități. Și bistrițenii au ieșit în stradă, însă în număr mult mai mic. Aceștia s-au adunat în piațeta din fața Instituției Prefectului.

Noile restricții anunțate de autorități la început de weekend au determinat sute de români din întreaga țară să iasă în stradă și chiar să-și petreacă noaptea protestând, deși acest lucru este interzis.

Proteste au avut loc în București, Brăila, Galați, Timișoara sau Constanța.

În București, protestul s-a terminat abia spre dimineață, în ciuda faptului că tocmai de ieri a intrat în vigoare restricția de circulație după ora 20:00.

La Bistrița, apelul făcut pe rețelele de socializare a adunat doar 10-20 de persoane în piațeta din fața Instituției Prefectului. Dacă în alte orașe protestatarii au renunțat la măști pe durata protestului, la Bistrița participanții s-au conformat regulilor și au venit cu măști.

Despre restricțiile care se vor aplica în Bistrița de weekendul viitor puteți citi mai jos:

Azi ne putem plimba liniștiți până la ora 22.00! Restricționarea cu ora 20.00, doar de weekendul viitor!

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...