-1.5 C
Bistrița
miercuri, martie 29, 2023

FOTO – Surpriză pentru copiii unei clase I din Bistrița: Au întâlnit un personaj fabulos la Mediatecă…!

Elevii clasei întâi de la Liceul de Muzică „Tudor Jarda” din Bistrița au petrecut o dimineață agreabilă la Mediateca Bibliotecii Județene „George Coșbuc”, unde au vizionat unul dintre filmele seriei „Cartea junglei”.

Filmul care a rulat pe uriașul ecran LCD al Mediatecii, le-a captat întru totul atenția copiilor care nu s-au sfiit să-și împărtășească din impresii: „Filmul a fost foarte frumos, a fost despre un copil care a crescut în junglă, în mijlocul animalelor. Pe copil îl chema Mowgli. Am vrea să mai venim aici, să vedem și alte filme. Eu sunt în clasa întâi și studiez vioara la școala de muzică”, a povestit Gabriela, una dintre elevele clasei, la sfârșitul vizionării.

Le mulțumim celor de la Biblioteca Județeană pentru că ne sprijină de fiecare dată când avem nevoie! De data aceasta i-am surprins pe copii venind la Mediatecă pentru a vedea un film. Auzind că mergem la Bibliotecă, ei credeau că vom citi cărți. Sper că am fost cuminți, pentru că vrem să mai venim aici, și ca să citim…” a completat Ionela Cârcu, învățătoarea acestei clase.

Mediateca Bibliotecii Județene „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud deține un fond de peste 4.000 de CD-uri și DVD-uri, din colecții de filme și albume muzicale, care pot fi utilizate atât în scop recreativ, cât și didactic.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...