-0.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 29, 2023

FOTO – Surpriză pentru copiii unei clase I din Bistrița: Au întâlnit un personaj fabulos la Mediatecă…!

Elevii clasei întâi de la Liceul de Muzică „Tudor Jarda” din Bistrița au petrecut o dimineață agreabilă la Mediateca Bibliotecii Județene „George Coșbuc”, unde au vizionat unul dintre filmele seriei „Cartea junglei”.

Filmul care a rulat pe uriașul ecran LCD al Mediatecii, le-a captat întru totul atenția copiilor care nu s-au sfiit să-și împărtășească din impresii: „Filmul a fost foarte frumos, a fost despre un copil care a crescut în junglă, în mijlocul animalelor. Pe copil îl chema Mowgli. Am vrea să mai venim aici, să vedem și alte filme. Eu sunt în clasa întâi și studiez vioara la școala de muzică”, a povestit Gabriela, una dintre elevele clasei, la sfârșitul vizionării.

Le mulțumim celor de la Biblioteca Județeană pentru că ne sprijină de fiecare dată când avem nevoie! De data aceasta i-am surprins pe copii venind la Mediatecă pentru a vedea un film. Auzind că mergem la Bibliotecă, ei credeau că vom citi cărți. Sper că am fost cuminți, pentru că vrem să mai venim aici, și ca să citim…” a completat Ionela Cârcu, învățătoarea acestei clase.

Mediateca Bibliotecii Județene „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud deține un fond de peste 4.000 de CD-uri și DVD-uri, din colecții de filme și albume muzicale, care pot fi utilizate atât în scop recreativ, cât și didactic.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.