8.9 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

FOTO: Teroare-n miez de noapte, la un bloc ANL din Subcetate

S-au auzit două bubuituri puternice! Apoi pași și pe urmă, liniște! Dimineață, cioburi de sticlă împrăștiate pe jos, o bucată de cărămidă, picături de sânge! Totul s-a întâmplat la un bloc ANL din Subcetate, azinoapte!

Liniștea nopții a fost tulburată pe o scară de bloc ANL din Subcetate. Azi-noapte, undeva în jurul orei 01:00, unii dintre locatarii scării A, bloc 6, au auzit două bubuituri puternice.

Am auzit o bubuitură puternică. Apoi încă una! Mi-am dat seama că se aude de la ușa de la intrare în scară. Apoi am auzit pași, până pe la etajul I sau II, nu mai rețin. Am vrut să ies, dar mi-a fost frică să ies singur. Am zis că dacă mai iese careva, ies și eu. Dar apoi a fost liniște”, povestește un locatar, trecut de a doua tinerețe.

Geamul de la ușa casei scării a fost spart cu o cărămidă. Fiind geam dublu, de aici și două bubuituri. În timpul „acțiunii”, vinovatul s-a și tăiat în sticla geamului, dovada fiind picăturile de sânge de pe ușă.

Localnicii au sunat și la poliție și iau în considerare două variante.

Am sunat de dimineață la poliție. A venit un echipaj cu doi polițiști și o polițistă. Au luat date, au analizat. Au zis că trebuie să mai trec pe la ei pe la secție pentru declarații. I-am dus și în beci, că am mai găsit, în urmă cu ceva timp, sticle de bere și cutii de pizza pe acolo. Poate ușa a fost spartă de vreun vecin care și-a uitat tagul de la ușă. Poate sunt alții cei care au spart ușa. Oricum, nu e normal. Nu suntem în junglă”, au spus locatarii blocului 6.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.