22.3 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

FOTO: Toaletare cu MĂCEL de păsări pe Bulevardul Independenței

Săptămâna trecută au fost toaletați platanii de pe Bulevardul Independenței. Momentul nu a putut fi ales mai prost, arborii fiind plin de cuiburi de păsări, dar, în urma acestor lucrări au murit.

Platanii de pe Bulevardul Independenței au fost toaletați în urmă cu câteva zile. Potrivit unor fotografii pe un grup de pe Facebook dedicat biodiversității și geodiversității din județ, momentul a picat cu atât mai prost cu cât copacii erau plini de cuiburi de ciori.

Astfel, după lucrări, trotuarul s-a umplut de pui de ciori morți, cărora li s-a distrus cuibul. Cei care au realizat fotografiile și au trecut prin zonă spun că zeci de pui au murit în urma acestor lucrări.

„Toaletare de platani pe Independenței. Nu sunt un adorator al ciorilor, însă cred că această toaletare se putea face mai repede cu 3-4 săptămâni. Plin de pui morți pe trotuar, cioara de sămănătură (corvus frugilegus). Dacă era mai timpuriu, păsările schimbau locul coloniei… Păcat de pui”, notează autorul fotografiilor.

Foto: Nick Buzea

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...