-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

FOTO – Un camion plin cu scânduri s-a răsturnat în Piatra Fântânele

Un camion încărcat cu scânduri s-a răsturnat în această dimineață în Piatra Fântânele, la limita cu județul Suceava. Se pare că șoferul mastodontului a fost rănit, fiind transportat la spitalul din Vatra Dornei.

Accidentul s-a produs la limita dintre județele Suceava și Bistrița-Năsăud. Deocamdată nu se cunosc cauzele producerii acestuia. Mastodontul s-a răsturnat chiar pe partea carosabilă.

Șoferul TIR-ului, care era încărcat cu scânduri, a fost transportat la spitalul din Vatra Dornei, pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Revenim cu noi informații.

Foto: ISU Suceava 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.