-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

FOTO/VIDEO: Atmosfera perfectă pentru liniștea familiei tale! În noul complex rezidențial cu 18 case, care se ridică în Unirea!

Tinerii de la Viacom Mus Grup, asistați de cei de la Biroul de Construcții, au conceput un colț de rai, la doi pași de municipiu, în Unirea. Un complex rezidențial cu 18 case cu o arhitectură utilă și funcționalitate ideală, în Bistrița și totuși departe de agitația orașului, pe o străduță liniștită din Unirea, un loc ideal în care să te retragi pentru a-ți încărca bateriile.

Sunt tineri, dar cu viziune. Cei doi asociați de la Viacom Mus Grup SRL au deja experiență în domeniul imobiliar, iar la ultimul proiect au analizat dorința familiilor tinere, și nu numai, și au schițat planul unui complex rezidențial, așa cum și-l doresc astăzi bistrițenii. Aproape de oraș și totuși departe de agitația lui, dar totuși aproape de natură. Așa se face că noul proiect rezidențial a fost proiectat pe strada MRS Leonida Pop din cartierul Unirea.

Proiectul cuprinde 18 case, cu suprafețe cuprinse între de 120 și 140 metri pătrați, desfășurate pe o suprafață totală de 5 arii de teren.

Casele au fost proiectate să aibă o compartimentare inteligentă, la care poate veni cu sugestii chiar și viitorul proprietar. Fiecare căsuță va avea și o mică terasă și o grădină care să dea culoare noului loc care se va numi „acasă” pentru 18 familii.  „Terasa exterioară și grădina îmbogățesc casa cu o reîntoarcere la amintiri frumoase din copilărie, pline de dimineți însorite”, explică cei doi tineri antreprenori alegerea făcută.

Complexul Rezidențial din UNIREA – atmosferă, inspirație, armonie

Cei doi tineri au gândit zona respectivă ca să fie locul în care fiecare locatar să-și poată încărca bateriile.

Mai mult, casele, gândite pentru o armonie perfectă, vor oferi un grad sporit de confort, iar faptul că pot fi compartimentate pe gustul fiecărui beneficiar le face să se înscrie, fiecare în parte, în căsuța din visul fiecărui proprietar. Căsuță, terasă, grădină, tot ce trebuie bifat pentru locul ideal căruia să-i spui „acasă”.

De ce să nu avem un colțișor de natură acasă, în care să ne putem deconecta de agitația urbană?”, îi întreabă cei de la Viacom Mus Grup pe cei aflați în căutarea unei case.

Complexul rezidențial are data de finalizare august 2021

Lucrările la noul complex rezidențial din Unirea au început deja, iar în cele două filmulețe de mai jos puteți vedea stadiul actual al lucrărilor, dar și cum va arăta proiectul la final, anul viitor:

Rezervă-ți de pe acum casa, și spune-le constructorilor cum ai vrea să fie compartimentată!

Sună la 0726334059 sau 0747473762 pentru mai multe detalii despre acest proiect.

Proiectul rezidențial din Unirea a beneficiat de suportul și susținerea Biroului de Construcții, care au luat de pe cap toate grijile constructorului de la faza de proiectare și până la obținerea tuturor avizelor. Poți intra și pe SITE pentru a afla mai multe informații despre Biroul de Construcții.

Despre tinerii din spatele Biroului de Construcții mai poți citi aici:

Povestea celor trei tineri care au pus la cale Biroul de Construcții, unde visele devin realitate, fără dureri de cap

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.