8 C
Bistrița
duminică, martie 26, 2023

FOTO/VIDEO- BISTRIȚA: Un copilaș de 5 ani a căzut de la etaj

Momente de groază în Subcetate, în această după-masă. Un copilaș de 5 anișori a căzut de la etaj. Micuțul era acasă cu părinții, însă totul s-a întâmplat foarte repede.

În jurul orei 16.30, echipajele medicale ale ISU BN au ”zburat” spre Subcetate. Un copilaș a căzut de la etajul III al unui bloc cu locuințe sociale, așa că intervenția era contra- cronometru.

Micuțul ar fi vrut să se uite afară, de pe balcon. Și-a luat niște salteluțe din casă, și-a clădit un înălțător din ele și când să se uite peste marginea balconului, a căzut. Băiețelul de 5 anișori era acasă cu părinții. Aceștia au fost cei ce într-o răsuflare au coborât scările și și-au luat micuțul în brațe. Martorii spun că au început să-l scuture pe micuț, bucurându-se când acesta a dat semne că e conștient.

Apoi, ar fi fost predat echipajului medical care l-a preluat și transportat la UPU Pediatrie.

Copilul a fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, aparent fără leziuni care sa-i pună viața în pericol. Este transportat la UPU PEDIATRIE pentru investigații medicale mai amănunțite” explică reprezentanții ISU BN.

Micuțul mai are cinci frați acasă. Mama acestuia ar fi urcat ulterior în casă și ar fi aruncat de la etaj lucrurile folosite de cel mic pentru a ”se înălța” peste marginea balconului.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc incidentul.

În această după-masă, a fost sesizat prin 112 faptul că, în municipiul Bistrița, un băiețel a căzut de la înălțime. La fața locului polițiștii au stabilit faptul că, într-un moment de neatenție al mamei, băiețelul în vârstă de aproape 6 ani ar fi căzut de la balconul apartamentului în care locuia, situat la etajul al treilea al unui bloc din zona Subcetate. Polițiștii bistrițeni au întocmit dosar penal și efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă” anunță reprezentanții IPJ BN.

[arve url=”https://youtu.be/jwKI_T9oVN8″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...