21.4 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

FOTO/VIDEO: Câinele ce a agresat mai mulți bistrițeni, găsit, tranchilizat și aruncat într-o remorcă

Un câine a agresat mai mulți bistrițeni, zilele trecute. Astăzi, după articolul publicat de Bistrițeanul.ro, câinele a fost găsit de polițiștii locali. Cei de la Serviciul Ecarisaj l-au tranchilizat și aruncat ca pe-o zdreanță într-o remorcă deschisă.

Zilele trecute, în zona Apollo, un câine fără stăpân a atacat mai mulți bistrițeni. Deși a existat apel pe 112 și toate organele abilitate au fost anunțate, câinele se plimba inclusiv azi, nestingherit, prin oraș.

Câine agresiv care a atacat mai mulți bistrițeni, încă liber pe străzi

În urma publicării articolului, bistrițenii au trimis mesaje prin care anunțau prezența câinelui în zona Subcetate.

Ehipaje ale poliției locale au fost trimise în zonă, confirmându-se că într-adevăr, câinele din zonă, este cel căutat.

Polițiștii locali i-au dat apă și mâncare, păstrându-l în zonă până când au sosit cei de la Serviciul Ecarisaj.

Cei ce au fost martori la toată scena au rămas șocați.

După ce câinele a fost tranchilizat și prins, a fost aruncat de angajatul Serviciului Ecarisaj în remorca deschisă, lângă cușcă. Asta în contextul în care Serviciul Ecarisaj dispune și de cuști închise și mașină dotată pentru astfel de intervenții.

ARTICOLE SIMILARE

5 COMENTARII

  1. Ok, acuma cei de la politia animalelor ar trebui sa dea o amenda celor de la politia locala pentru ca hranesc cânii vagabonzi si o amenda celor de la ecarisaj pentru rele tratamente asupra animalelor. 🙂
    Asa-i ca traim într-o tara plina de amuzament furnizat cu generozitate de cei platiti degeaba din banul public?

  2. Pe ce oameni a agresat? Din câte văd stă la mângâiat,adică un câine avresiv cu siguranță nu ar sta așa. Suntem o țară de needucați și din cauza asta avem atâția câini pe stradă și de foame unii atacă așa cum dau în cap și unii oameni, diferenta este ca oamenii mai dau in cap si pentru alte lucruri ,nu numai pentru mancare.Totul ține de educație.

  3. Mi se pare incredibil ca in vremurile „civilizate” in care traim sa tranchilizeze cainele in strada. SI cica suntem in UE dar vrem si in Schengen…Astea sunt comportamente de India si Pakistan…

  4. Ar trebui modificata legea si toata ONG-urile de ocrotire si prtectie a animalelor, sa aiba obligatia identificarii, prinderii(capturarii), tranchilizarii si depozitarii ( sau inmormantarii ) tuturor acestor animale abandonate pe domeniile publice ori private si toate cheltuielile efectuate cu aceste operatiuni, sa le suporte ei, din banii pe care-i primesc moca de la M(area)UE si de la Guvern .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...