6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

FOTO/VIDEO: Captura de droguri, în cazul bistrițeanului și a celor trei dejeni, URIAȘĂ:

Aseară au avut loc descinderi în Dej și în Cristeștii Ciceului. Captura de droguri de risc e una impresionantă. Cei trei dejeni și bistrițeanul au fost reținuți și urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă. VEZI cultura de cannabis:

O casă din centrul municipiului Dej, una din cartierul Dejului, Pintic, și una din Cristeștii Ciceului au fost „răscolite” aseară de mascați. DIICOT Bistrița și Forțele Speciale de la Dej au descins într-un dosar penal de trafic de droguri de risc.

Imagini de la descinderi puteți revedea aici

VIDEO – DESCINDERI: Cultivau cannabis pe marginea unui râu! CE cantitate au găsit polițiștii asupra bistrițeanului și a celor trei dejeni

Captura în urma perchezițiilor este una impresionantă!

„În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 181 de plante de cannabis în diferite stadii de creștere constituite în 5 culturi outdoor, reprezentând aproximativ 84 de kg. de masă verde. Totodată, au fost ridicate aproximativ 40 de kg. de masă vegetală semiuscată, 1,15 kg. de masă vegetală uscată și aproximativ 5 kg. de macerat de cannabis. De asemenea,s-a descoperit un laborator indoor pentru creșterea plantelor de cannabis, o instalație artizanală pentru distilarea maceratului de cannabis și obținerea uleiului de cannabis și un uscător pentru plante”, se arată în comunicatul DIICOT.

CE ANUME AU FĂCUT:

În cursul anului 2019, inculpatul M.M.S. a înființat, pe malul estic al râului Ilişua din județul Bistrița – Năsăud, două culturi de plante de cannabis, ajunse la maturitate cu înălţimi de 1,50 – 4 metri, în vederea obținerii din acestea, după recoltare şi prelucrare, a drogului de risc cannabis, care ulterior urma să fie comercializat.

În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a reținut faptul că, la data de 30.09.2019, inculpatul M.M.S. împreună cu inculpatul S.D.R. au procedat la recoltarea parțială a culturii de cannabis, pe care au transportat-o la locuințele acestora.

În cauză s-a stabilit faptul că, la săvârșirea faptelor a participat și inculpatul G.I.S. împreună cu inculpatul M.R.M.

„La data de 02.10.2019, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Bistrița – Năsăud au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaților M.M.S, S.D.R., G.I.S. și M.R.M., pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc. În cursul zilei de azi, inculpații reținuți urmează să fie prezentați Tribunalului Bistrița – Năsăud, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile”, se arată în același comunicat.

[arve url=”https://diicot.ro/images/galerie/03102019/Video1.mp4″ /]

[arve url=”https://diicot.ro/images/galerie/03102019/Video2.mp4″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: