2.1 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

FOTO/VIDEO: Copila plecată de acasă, din Arcalia, de negăsit! N-ați văzut-o???

A plecat de acasă de aproape trei săptămâni. Oamenii legii o caută încontinuu, dar fără niciun rezultat. Apelează din nou la voi, la cetățeni! Poate, poate ați zărit-o! ORICE informație e binevenită!

În 8 iulie, o copilă de 13 ani a plecat de acasă, din Arcalia, de bunăvoie. Nu s-a mai întors, așa că părinții au alertat autoritățile. Dar au făcut-o abia în data de 20 iulie.

Oamenii legii au început imediat căutările. Deși a trecut deja o săptămână, polițiștii nu au nicio pistă. Aceștia au distribuit fotografia fetei în zona unor magazine, centre comerciale, stații taxi, gări și autogări din județ.

Apelează din nou la voi, la cetățeni, în speranța că ați văzut-o și puteți da indicii.

MOLDOVAN FELICIA MARCELA are înălţimea de 1,40-1,50 m, aproximativ 45 de kg, față ovală, ochi căprui, păr negru, lung. La data plecării aceasta era îmbrăcată cu pantaloni de blugi, de culoare albastră, tricou de culoare albă cu imprimeu și adidași portocalii.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...