0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

FOTO/VIDEO: Copila plecată de acasă, din Arcalia, de negăsit! N-ați văzut-o???

A plecat de acasă de aproape trei săptămâni. Oamenii legii o caută încontinuu, dar fără niciun rezultat. Apelează din nou la voi, la cetățeni! Poate, poate ați zărit-o! ORICE informație e binevenită!

În 8 iulie, o copilă de 13 ani a plecat de acasă, din Arcalia, de bunăvoie. Nu s-a mai întors, așa că părinții au alertat autoritățile. Dar au făcut-o abia în data de 20 iulie.

Oamenii legii au început imediat căutările. Deși a trecut deja o săptămână, polițiștii nu au nicio pistă. Aceștia au distribuit fotografia fetei în zona unor magazine, centre comerciale, stații taxi, gări și autogări din județ.

Apelează din nou la voi, la cetățeni, în speranța că ați văzut-o și puteți da indicii.

MOLDOVAN FELICIA MARCELA are înălţimea de 1,40-1,50 m, aproximativ 45 de kg, față ovală, ochi căprui, păr negru, lung. La data plecării aceasta era îmbrăcată cu pantaloni de blugi, de culoare albastră, tricou de culoare albă cu imprimeu și adidași portocalii.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...