20.2 C
Bistrița
duminică, iunie 20, 2021

FOTO/VIDEO: Copila plecată de acasă, din Arcalia, de negăsit! N-ați văzut-o???

A plecat de acasă de aproape trei săptămâni. Oamenii legii o caută încontinuu, dar fără niciun rezultat. Apelează din nou la voi, la cetățeni! Poate, poate ați zărit-o! ORICE informație e binevenită!

În 8 iulie, o copilă de 13 ani a plecat de acasă, din Arcalia, de bunăvoie. Nu s-a mai întors, așa că părinții au alertat autoritățile. Dar au făcut-o abia în data de 20 iulie.

Oamenii legii au început imediat căutările. Deși a trecut deja o săptămână, polițiștii nu au nicio pistă. Aceștia au distribuit fotografia fetei în zona unor magazine, centre comerciale, stații taxi, gări și autogări din județ.

Apelează din nou la voi, la cetățeni, în speranța că ați văzut-o și puteți da indicii.

MOLDOVAN FELICIA MARCELA are înălţimea de 1,40-1,50 m, aproximativ 45 de kg, față ovală, ochi căprui, păr negru, lung. La data plecării aceasta era îmbrăcată cu pantaloni de blugi, de culoare albastră, tricou de culoare albă cu imprimeu și adidași portocalii.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...