-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

FOTO/VIDEO – Descoperire macabră la blocurile sociale din Viișoara: cadavrul unei tinere însărcinate, mâncat de animale

Aseară a fost găsit cadavrul unei tinere însărcinate, lângă blocurile sociale din Viișoara. Acesta era mâncat de animale. Se pare că este vorba despre o tânără de 21 de ani care locuia la blocurile sociale și care nu a mai fost văzută de sâmbătă.

Mai mulți copii de la blocurile sociale din Viișoara au descoperit aseară cadavrul unei tinere de 21 de ani, care locuia într-unul dintre blocurile din zonă.

Cadavrul, care era mâncat de animale, a fost găsit după ghenele de gunoi, într-o zonă cu verdeață, pe malul râului Bistrița. Lângă cadavru a fost găsită și o pungă, în care ar fi fost prenadez.

Potrivit locuitorilor blocurilor sociale, femeia a fost văzută în viață ultima dată sâmbătă. Aceasta era cunoscută ca fiind consumatoare de droguri, nu avea nicio slujbă și trăia din cerșit.

Se pare că tânăra era însărcinată și mai avea un copil de 5 ani, pe care îl creștea la blocurile sociale, alături de concubinul său. Cel mai probabil, decesul a fost cauzat de consumul de droguri.

„Poliția a fost sesizată despre faptul că s-a găsit un cadavru, în Viișoara, în apropierea râului Bistrița. La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care în cadrul verificărilor efectuate, a stabilit că este vorba despre o tânără de 21 de ani din Viișoara. În prezent, polițiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii împrejurărilor care au dus la decesul tinerei”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Diana Pintea.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=BItS6ypt9v4″ /]

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: