11.2 C
Bistrița
marți, mai 30, 2023

FOTO/VIDEO Emoție la TeraPlast Arena! Mii de bistrițeni, alături de fetele Gloriei la premiere și ultimul meci acasă

Echipa județului de handbal, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, a terminat meciurile de acasă din acest sezon cu o partidă jucată la TeraPlast Arena, începută la ora 17:00, contra CSM Târgu Jiu. Partida a fost câștigată la scor, iar mai apoi, echipa și familia” Gloriei a fost premiată de Federația Română de Handbal.

Partida jucată de la ora 17:00 contra CSM Târgu Jiu a avut un oarecare scor surpriză, chiar dacă diferența dintre cele două echipa la nivel de echipă, staff, condiții și buget este una de la cer la pământ. Târgu Jiu a fost, sezonul acesta, surpriza campionatului. Nou-promovata a avut victorii și rezultate notabile, peste așteptările tuturor.

Încă din prima repriză, bistrițencele nu au lăsat ca oltencele să ia avans, să creeze probleme sau să arate un handbal relaxat. Ba din contră, probabil din încărcătura creată, cu sala plină, medaliile de bronz la gât și cupele europene care urmează să vină, Bistrița a arătat un handbal de clasă și nu au lăsat nici măcar o secundă adversarul să preia „comanda” meciului.

La pauză, lucrurile deja puteau să fie clare. Gloria a înscris cât într-o partidă întreagă, adică 22 de goluri, iar oltencele 12. Cu diferența de 10 goluri, era o chestiune de timp până când se mai adaugă alte 3 puncte în clasament, acestea fiind de palmares. La pauză, lucrurile erau clare. Bistrița a „rezolvat” partida în care a înscris cele mai multe goluri și în care a avut cea mai mare diferență de scor.

De remarcat faptul că terenul a fost schimbat. Peste suprafața de joc a sălii a fost montat terenul albastru, un teren select, folosit de echipele care participă cu precădere în Champions League sau în competițiile internaționale ale naționalelor de handbal feminin și masculin.

Fetele de la Gloria, staff-ul, partenerii și echipa din spate a fost premiată. Bistrița a obținut cel de-al treilea loc de pe podium, o performanță care o egalează pe cea din 2019 în ceea ce privește Liga Florilor MOL.

La Bistrița urmează Cupa României Răureni, unde are ocazia să câștige trofeul chiar în fața fanilor. Primul meci din Final Four va fi jucat contra CSM Târgu Jiu, iar cel din finală cu câștigătoarea dintre HC Dunărea Brăila și CSM București. Semifinalele şi finala pentru trofeu se vor juca la Turneul Final Four, în 20-21 mai, la TeraPlast Arena.


foto: Adrian Moldovan

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...