4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

FOTO/VIDEO: Frumuseţea nu are vârstă! Cele mai distinse femei din Țara Năsăudului, într-o inedită paradă de modă

Atitudine, feminitate și acceptare: 12 femei de nota 10* au defilat în duminica de Rusalii la Muzeul Grăniceresc Năsăudean: aici s-a desfăşurat cea de-a doua ediţie a unui eveniment cu totul special – organizat de Iulia Dragu, preşedintele Asociaţiei Mereu Împreună.

Evenimentul a fost dedicat unor „femei minunate, asumate și frumoase care iubesc normalitatea și simplitatea, două calități supreme!”, după cum a anunţat Iulia Dragu.

Cele 12 femei au defilat în ținutele unicat marca LinIA Tradițională, fiind aplaudate la scenă deschisă: „Ceea ce rămâne în viață, nu sunt darurile materiale, ci amintirile momentelor pe care le-ai trăit și te-au făcut fericit. Averea ta nu este închisă într-un seif, ci în mintea ta. E în emoţiile pe care le-ai încercat în sufletul tău…”, a transmis Ionela Bidică, una dintre participantele la inedita paradă de modă.

Creațiile LinIA Tradiţională ale Virginiei Linul au strălucit în duminica de Rusalii pe cele mai distinse femei din Țara Năsăudului, în a doua ediție #Beauty40+ – o ediție specială în care au fost admirate femei puternice și pline de viață!

Așa a fost ieri: despre ele, despre feminitate și femei puternice! Covorul roșu este comun, orice femeie poate defila pe el atâta timp cât fiecare dintre noi acceptăm normalitatea! Aceste femei asumate au strălucit și au fost admirate în toată splendoarea lor! 

Felicitări, respect și prețuire pentru fiecare dintre voi, doamnelor! Felicitări și recunoștință pentru omul Virginia Linul ! Iubirea și dăruirea ei pentru artă a dus Țara Năsăudului în toate colțurile lumii! Mulțumesc mult colectivului de la Muzeul Graniceresc Nasaudean, domnului dr. Lucian Vaida și tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui eveniment de suflet!”, a transmis şi organizatorul acestui eveniment – Iulia Dragu.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdragugiulia%2Fvideos%2F2320179618070006%2F&show_text=0&width=560″ /]

Foto @ Puițău Emilian Photography

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.