21.5 C
Bistrița
miercuri, august 10, 2022

FOTO/VIDEO: GRAV accident de circulație în Lechința

Un accident a avut loc în urmă cu puțin timp în Lechința. Salvatorii ajunși la locul evenimentului rutier au găsit o persoană în stop cardio-respirator.

În această dimineață, salvatorii au fost solicitați să intervină în localitatea Lechința. Aici a avut loc un accident, în care a fost implicată o singură mașină, cu un singur pasager.

Un echipaj cu apă și spumă și un Echipaj de Prim Ajutor din cadrul SMURD au mers la locul indicat. Când au ajuns, au văzut că bărbatul implicat în accident era în stop cardio respirator.

S-a solicitat și sprijinul unui echipaj de Terapie Intensivă Mobilă.

„Echipajele medicale EPA și TIM SMURD au reușit resuscitarea victimei (un bărbat în vârstă de aprox. 40 de ani). Au facut eforturi susținute pentru stabilizare în vederea pregătirii transportului acesteia pe calea aerului cu elicopterul SMURD la o clinică de specialitate din municipiul Târgu Mureș”, anunță reprezentanții ISU BN.

Din cauza condițiilor meteorologice, elicopterul nu poate zbura în condiții de siguranță. Astfel, bărbatul va fi transportat de către echipajul TIM la clinica din municipiul Târgu Mureș.

UPDATE

”La fața locului, polițiștii Serviciului Rutier au constatat faptul că, unui bărbat de 44 de ani, din Lechința, care conducea un autoturism pe o stradă de pe raza localității, i s-ar fi făcut rău la volan și a intrat în coliziune cu gard din beton. În continuare, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilită cauza accidentului și împrejurările în care a avut loc” au anunțat reprezentanții IPJ BN.

Mașina bărbatului a lovit și o țeavă de gaz, dar care nu a fost fisurată. Prima persoană ajunsă la locul accidentului l-a găsit pe bărbat în afara mașinii. S-ar părea că acesta, cu ultimele puteri, a ieșit din autoturism, iar apoi s-a prăbușit.

Accidentul a avut loc pe un drum comunal din Lechința.

[arve url=”https://youtu.be/QCBPw2TEk90″ /]

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...