1.2 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 30, 2022

FOTO/VIDEO: GRAV accident la Salva – victimă încarcerată

Un grav accident de circulație a avut loc în Salva. Un autoturism a părăsit partea carosabilă, iar un bărbat a rămas încarcerat.

Un autoturism a părăsit partea carosabilă, pe DN 17, în Salva, în apropierea Gării. Mașina a lovit un stâlp, apoi a ajuns într-o poartă a unei case.

Mașina s-a făcut praf, iar șoferul – de loc din cartierul Lușca – și care era singur în mașină, a rămas încarcerat.

Echipajele de descarcerare, EPA și TIM din cadrul ISU BN și cele ale poliției, sunt la fața locului.

Drumul Național 17D este blocat ca urmare a unui accident rutier care a avut loc în această seară – un autoturism a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. Conform primelor date, un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, din Năsăud, a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. Din impact, autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil. Intervin la fața locului polițiștii de la Rutieră -Poliția Orașului Năsăud și cei de la Secția 6 Poliție Rurală Năsăud care efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, transmit reprezentanții IPJ BN.

Echipajele de intervenție au găsit victima pe scaunul din dreapta, inconstientă, cu respirație. Bărbatul în vârstă de 53 de ani a fost extras din autoturism (nu era incarcerat) și predat echipajelor medicale, de prim ajutor, ulterior echipajului de terapie intensiva mobila SMURD. Bărbatul prezintă un traumatism cranian sever, iar echipajul cu medic lucrează pentru stabilizare în vederea evacuării victimei spre o unitate spitalicească. În momentul preluării de către echipajul TIM, victima era semiconstientă. Intervenția este încă în dinamică”, transmit reprezentanții ISU BN.

[arve url=”https://www.facebook.com/mesager24.ro/videos/2257740744361498/” maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.8″ loop=”no” muted=”no” /]

FOTO IPJ BN &ISU BN / Video – Mesager 24 & ISU BN

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...