21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

FOTO/VIDEO – HERINA: Două persoane blocate într-o mașină ce s-a înfipt în șanțul de pe marginea drumului

Patru accidente rutiere au avut loc, din cauza zăpezii, pe drumurile din județ, în nici două ore. La herina, o mașină a părăsit partea carosabilă și s-a înfipt în șanțul de pe marginea drumului. Două persoane au rămas blocate.

”Ninge” cu accidente în județ. În nici două ore, patru accidente rutiere au avut loc pe drumurile din Bistrița Năsăud.

Unul a fost la Teaca, unde un bebeluș și părinții săi au ajuns la spital.

TEACA: A ajuns cu mașina pe câmp! Bebelușul și părinții săi, la spital!

O mașină a ajuns într-un stâlp, la Livezile.

Un accident cu pagube materiale a avut loc pe centura Bistriței, în față la RAAL:

În urmă cu puțin timp, Echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD, un echipaj de pompieri cu autospeciala de descarcerare și un echipaj SAJ BN au intervenit în localitatea Herina, la un alt accident rutier.

Un autoturism a părăsit partea carosabilă și a rămas înpfipt în șanțul de pe marginea drumului, imediat după un podeț.

Două persoane au rămas blocate în interiorul mașinii.

UPDATE

Echipajul de prim ajutor SMURD de la Punctul de Lucru Lechinta a ajuns primul la locul solicitării și a procedat la extragerea în condiții de siguranță a celor doua femei rămase blocate în autoturism. Victimele – în vârstă de aproximativ 30 de ani, respectiv 50 de ani au fost predate conștiente echipajului de terapie intensiva mobilă SMURD, respectiv echipajului de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița – Năsăud. Victimele erau blocate intre elemente de caroserie, dar au putut fi extrase în condiții de siguranță fără a fi nevoie de îndepărtarea elementelor de caroserie. Cele doua victime erau stabile hemodinamic si respirator si au fost transportate la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite” au transmis reprezentanții ISU BN.

[arve url=”https://youtu.be/bpw2Unx6-2o” loop=”no” muted=”no” /]

 

Foto/Video- Marius R./ ISU BN

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...