24.6 C
Bistrița
luni, iunie 21, 2021

FOTO/VIDEO: Mobilizare de forțe pe Slavici! Un bărbat a rămas înțepenit la volan

Echipaje medicale și ale Poliției Locale au fost prezente, în urmă cu puțin timp, pe strada Ioan Slavici din municipiu. Un șofer a rămas înțepenit la volan.

În urmă cu puțin timp, o mașină circula pe strada Ioan Slavici, dinspre calea ferată spre Apollo. La un moment dat, mașina s-a oprit, blocând traficul.

Bărbatul de 65 de ani, aflat la volan, a rămas înțepenit.

S-a sunat la 112 și mai multe echipaje medicale au fost direcționate în zonă. Mașina a fost mutată în fața bisericii de la Apollo. Se pare că bărbatul ar fi suferit un infarct.

Poliția locală a blocat circulația în zonă, pe banda de mers spre calea ferată, preț de câteva minute bune.

Un bărbat de aproximativ 66 de ani a fost găsit inconștient. I s-au aplicat manevre de resuscitare la fața locului și transportat la UPU Bistrița, tot cu manevre de resuscitare în desfășurare”, a declarat Cristina Răcilă, purtătorul de cuvânt al ISU BN.

UPDATE

Un bărbat de 65 de ani a fost adus la UPU cu manevre de resuscitare în desfășurare. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse, bărbatul nu a mai putut fi salvat, decedând la secția Urgențe” a declarat pentru Bistrițeanul.ro purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița Năsăud, Camelia Strungari.

Bărbatul, care la finele acestei luni ar fi împlinit 66 de ani, se afla în mașină cu soția sa. I s-a făcut rău, a intrat în stop cardio – respirator și nu a mai putut fi salvat.

[arve url=”http://www.bistriteanul.ro/wp-content/uploads/2019/07/video-1562918972.mp4″ /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...