22.8 C
Bistrița
sâmbătă, august 13, 2022

FOTO/VIDEO – #Sîeu vreau autostradă! La Bistrița s-a protestat cu torturi și opriri în trafic

Bistrițenii cu siguranță vor autostrăzi! Drept dovadă stă numărul mare de locuitori ai județului care s-au alăturat inițiativei #șîeu. Mulți agenți economici și-au oprit activitatea, iar o cofetărie a marcat momentul cu un tort cu totul special. Unii surprinși în trafic la ora 15:00 au oprit pur și simplu mașinile și au așteptat 15 minute.

Inițiativa #sîeu, pornită în Moldova și extinsă la întreaga țară, a prins în horă și bistrițenii, semn că locuitorii județului își doresc autostrăzi la fel de mult ca și ceilalți români.

Zeci de firme s-au alăturat demersului și au oprit activitatea preț de 15 minute. Chiar și unitățile de producție au încetat munca la ora 15:00, iar cei surprinși în trafic au oprit mașina și s-au odihnit pe șosea timp de 15 minute.

Lanțul de magazine Atlantis și-a oprit activitatea, vânzătoarele ieșind la aer 15 minute. Activitatea s-a întrerupt și la Cofetăria Cristina și de această dată refuzul vânzătoarelor de a-și servi clienții nu i-a înfuriat pe amatorii de dulciuri. Aceștia au stat cuminți la coadă, până la finalizarea protestului.

Tot Cofetăria Cristina a pregătit și un tort special dedicat acestei inițiative.

[arve url=”https://www.facebook.com/pop.marius.37017/videos/2667468183295791/” maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.8″ /]

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...