-9.3 C
Bistrița
miercuri, februarie 8, 2023

FOTO/VIDEO – #Sîeu vreau autostradă! La Bistrița s-a protestat cu torturi și opriri în trafic

Bistrițenii cu siguranță vor autostrăzi! Drept dovadă stă numărul mare de locuitori ai județului care s-au alăturat inițiativei #șîeu. Mulți agenți economici și-au oprit activitatea, iar o cofetărie a marcat momentul cu un tort cu totul special. Unii surprinși în trafic la ora 15:00 au oprit pur și simplu mașinile și au așteptat 15 minute.

Inițiativa #sîeu, pornită în Moldova și extinsă la întreaga țară, a prins în horă și bistrițenii, semn că locuitorii județului își doresc autostrăzi la fel de mult ca și ceilalți români.

Zeci de firme s-au alăturat demersului și au oprit activitatea preț de 15 minute. Chiar și unitățile de producție au încetat munca la ora 15:00, iar cei surprinși în trafic au oprit mașina și s-au odihnit pe șosea timp de 15 minute.

Lanțul de magazine Atlantis și-a oprit activitatea, vânzătoarele ieșind la aer 15 minute. Activitatea s-a întrerupt și la Cofetăria Cristina și de această dată refuzul vânzătoarelor de a-și servi clienții nu i-a înfuriat pe amatorii de dulciuri. Aceștia au stat cuminți la coadă, până la finalizarea protestului.

Tot Cofetăria Cristina a pregătit și un tort special dedicat acestei inițiative.

[arve url=”https://www.facebook.com/pop.marius.37017/videos/2667468183295791/” maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.8″ /]

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...