11.5 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

FOTO/VIDEO: Surprize pentru tinerii care visează la nunta perfectă! S-a deschis Bistrița Mariage Fest

Impresionante rochii de mireasă, costume pentru viitorii miri, verighete extraordinare de la Atlantis Gold, dar și accesorii pentru nunta perfectă sau pachete turistice pentru luna de miere – toate vă stau la dispoziție, începând de azi, până duminică, la Metropolis!

O nouă ediție Bistrița Mariage Fest a fost inaugurată, cu puțin timp în urmă, la Hotel Metropolis. Viceprimarul Cristian Niculae, vicepreședintele CJ Vasile Puica și Vasile Bar, directorul Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud au adresat cuvinte de bun venit oamenilor de afaceri prezenți – dar și celor 41 de expozanți care își etalează serviciile, ofertele și reducerile la Hotel Metropolis.

[arve url=”https://youtu.be/8jSQSLte_X8″ /]

Eveniment expoziţional de referinţă în Transilvania, în domeniul organizării de evenimente festive – Bistrița Mariage Fest va fi deschis tuturor celor interesați până duminică, la ora 17:00, când organizatorii vor închide ediția 2019, ediția a VII-a, cu o tombolă cu premii de peste 1.000 de euro.

Vizitatorii pot găsi într-un singur spațiu, oferte deosebit de generoase referitoare la tot ceea ce este necesar pentru organizarea unei nunţi sau a unui eveniment festiv: concept, planificare şi organizare, rochii, costume, accesorii, invitaţii, alte materiale tipărite, cadouri şi amintiri, programe artistice, servicii foto-video şi audio, pachete turistice personalizate și multe altele.

Bijuteria Atlantis Gold are câteva oferte și reduceri deosebite la verighete pentru toți viitorii miri:

 Atlantis Gold are câteva oferte irezistibile la Bistrița Mariage Fest

Temele expoziţionale din 2019 sunt:

  • Miri şi nuntaşi: rochii de mireasă, costume de mire, încălţăminte de gală, accesorii, bijuterii, ţinute de gală pentru naşi şi nuntaşi, rochii domnişoare de onoare, coafură şi make-up etc;
  • Nunta de vis: organizare şi catering evenimente, maestru de ceremonii pentru nunţi, petreceri private şi corporate, decoraţiuni şi accesorii evenimente, aranjamente florale, invitaţii de nuntă şi carduri de masă, produse alimentare şi de cofetărie-patiserie, mărturii, mijloace de transport, artificii, programe artistice, sonorizare, servicii foto-video etc.
  • Voiaj de nuntă – pachete turistice şi oferte „luna de miere”;

Programul Bistrița Mariage Fest:

Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa–Năsăud şi Hotel Metropolis, Atlantis Gold – aur și argint, Safirelli bijuterii by Mariş, Euforia Floral Boutique, C&C Events, Cofetăria Cristina și Kiss FM.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?