12.1 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

FOTO/VIDEO – Sute de bistrițeni la Gala Atipic Beauty: ”Bistrița e mai frumoasă azi!”

Zilele Bistriței au debutat cu un eveniment emoționant. Au fost 13 ”cupluri„ care au defilat în fața a sute de bistrițeni. ”Vă rugăm priviți abilitatea, nu dizabilitatea” au transmis modelele din cărucioarele cu rotile. ”Bistrița e mai frumoasă azi!” a transmis Tina Olari.

Ieri au început cele trei zile de sărbătoare dedicate Bistriței. Pietonalul Liviu Rebreanu este plin de tarabe cu fel și fel de produse – de consum sau de luat ca amintire- realizate de producători locali.

Aseară, începând cu ora 19.00, sute de bistrițeni au participat la un moment emoționant. Zilele Bistriței au debutat cu Gala Atipic Beauty.

Au fost 13 ”cupluri” care au defilat pe scenă. Fiecare persoană aflată în căruciorul cu rotile a avut alături o persoană cunoscută din Bistrița: sportivi, antreprenori…

Ada Milea- care a fost și una dintre însoțitoarele modelelor în cărucior a oferit un moment muzical comic- în ”pauza de defilare”.

O familie formată din ambii soți în cărucioare cu rotile a fost însoțită pe scenă de primarul Ioan Turc și soția sa, Carmen.

Mesajul persoanelor din cărucioare a fost: ”Vedeți ABILITATEA, nu dizabilitatea, când vă uitați la noi. Vedeți omul- căci căruciorul e doar o extensie a noastră! Hai să facem lumea aceasta mai accesibilă și pentru noi” .

Iar cei ce i-au însoțit au recunoscut că cei din cărucioare sunt adevăratele modele.

Iar cu această Gală organizată, Bistrița e mult mai frumoasă” – au transmis însoțitorii lor.

La finalul prezentării lor, toate cele 13 cupluri au fost chemate pe scenă:

Gala Atipic Beauty s-a finalizat cu un moment artistic susținut de Flavius Buzilă- solistul Hara.

Programul Zilelor Bistriței, aici:

Weekendul viitor: Zilele Bistriței cu Delia, Paraziții, Vama și Gala ”Atipic Beauty”

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.